Marion Hendriks

Afspraak was gemakkelijk te maken via de website en ook de bevestiging van de afspraak kwam snel.

Hoe was je ervaring met de monteur?

Geen klachten over monteur alleen communicatie kan beter. De monteur kwam op tijd moest helaas 2 dagen later nog terugkomen omdat een onderdeel besteld moest worden. Wel jammer dat niet met pin... Geen klachten over monteur alleen communicatie kan beter. De monteur kwam op tijd moest helaas 2 dagen later nog terugkomen omdat een onderdeel besteld moest worden. Wel jammer dat niet met pin betaald kon worden misschien een idee om toch gebruik te maken van de nieuwe technieken . Ik had 2 dagen eerder al aan de monteur gevraagd of ik met pin kon betalen en kreeg daar toen geen antwoord op.

Eindhoven

Verbeterpunten of tips?

Pinbetaling mogelijk maken tegenwoordig heb je daar verschillende technieken voor.

Gerard

Zeer Goed

In welke plaats is de monteur bij je langsgekomen?

Ben langs de zaak gereden.

Verbeterpunten of tips?

Websitexwas oké. Telefoniste was redelijk: klonk eerst niet zo vriendelijk. Na een paar keer heen en weer bellen leek ze iets vriendelijker.

Hoe was je ervaring met de monteur?

Prima. Vriendelijk en deskundig en advies. Uiteindelijk was repareren te duur en konden we een beter merk via hem kopen voor iets meer dan de reparatie!. Rekende toen de helft van het visitebedrag.... Prima. Vriendelijk en deskundig en advies. Uiteindelijk was repareren te duur en konden we een beter merk via hem kopen voor iets meer dan de reparatie!. Rekende toen de helft van het visitebedrag. Zijn blij met de luxe, zuinige vaatwasser die we nu hebben!

Arnhem

Verbeterpunten of tips?

Klantvriendelijkheid van telefoniste kan beter: iets vriendelijker/ vrolijker is voor de klant prettig.
Klantvriendelijkheid van de monteur was top!

Beste klant,
Klopt het dat je twee keer een review hebt geplaatst over dezelfde afspraak? Ik lees hier namelijk exact hetzelfde verhaal. :)
Ik hoor graag van u!
Met vriendelijke...
Ik hoor graag van u!

(Bewerkt)

Oke.

Hoe was je ervaring met de monteur?

Prima! Uiteindelijk was repareren te duur, en konden we via de monteur een beter merk vaatwasser kopen voor iets meer dan de reparatie. Hij rekende toen de helft vd bezoekkosten. Wij zijn blij met... Prima! Uiteindelijk was repareren te duur, en konden we via de monteur een beter merk vaatwasser kopen voor iets meer dan de reparatie. Hij rekende toen de helft vd bezoekkosten. Wij zijn blij met onze luxe, zuinige vaatwasser! Vriendelijk en deskundig advies.

Arnhem

Verbeterpunten of tips?

Klantvriendelijkheid vd telefoniste kan beter: wat vriendelijker/ vrolijker is fijn voor de klant. Klantvriendelijkheid vd monteur: prima!
Toch zou ik nu direct de monteur bellen i.p.v. eerst...
Toch zou ik nu direct de monteur bellen i.p.v. eerst een tussenpersoon.

Beste Klant,
Ik begrijp uit uw review dat de ervaring met de monteur prima was, maar het contact met de telefoniste viel tegen. Is dat ook de reden dat u het andere mensen toch afraad om via Witgoed.website een afspraak te maken in Arnhem?
De reden dat je niet direct een monteur aan de lijn krijgt is simpel, hij is aan het werk en heeft geen tijd om tussendoor steeds de telefoon op te nemen. Echter is de telefoniste natuurlijk wel aangesteld om u vriendelijk te woord te staan. Wij vinden het erg vervelend dat u dit niet zo heeft ervaren en dat ga ik zeker terugkoppelen naar onze partner.
Bedankt voor de review!

Van der linde

Was duidelijk

Was prima

Capelle aan den ijssel

Alles was goed

Pat

(Bewerkt)

Slecht, 4 uur te laat en na 5 minuten zeggen hij ziet er goed uit. koop maar een nieuwe en 69,- in de sloot!!
Vriendelijke heren maar hier hou ik een zeer slecht gevoel aan over. Zal zeker nooit meer bellen met dit bedrijf!

Hoe was je ervaring met de monteur?

vriendelijk maar deze twee heren kwamen 4 uur te laat en waren na 5 minuten weer weg. geen oplossing voor het probleem en 69 euro armer. waardeloos!!

den haag

Verbeterpunten of tips?

op tijd komen, niet 4 uur te laat! en niet in 5 minuten meteen zeggen hij ziet goed uit, maar neem maar nieuwe motor of machine en vertrekken.
Voel me flink genaaid!

Wim Siao

Goede prijsafspraken gemaakt en de monteur dhr. Murat Yildiz stond 5 kwartier voor de deur.

Hoe was je ervaring met de monteur?

Uitstekende vakmanschap. Waterpomp van de vaatwasser moest vervangen worden en de monteur was na 55 min alweer vertrokken. Ik ben zeer content mee.

Delft

Kroon

Heb een goede ervaring met witgoed service

Hoe was je ervaring met de monteur?

Goede ervaring met de monteur Marek uit Polen had eerst het verkeerde onderdeel bij zich maar kwam de volgende dag zij afspraak na met het goede onderdeel en heeft het snel en netjes gemonteerd

Purmerend

Verbeterpunten of tips?

Bij het maken van de telefonische afspraak beter navragen welk type wasmachine de klant heeft en als het niet duidelijk is even terugbellen zodat de monteur meteen het goede onderdeel bij zich wat... Bij het maken van de telefonische afspraak beter navragen welk type wasmachine de klant heeft en als het niet duidelijk is even terugbellen zodat de monteur meteen het goede onderdeel bij zich wat in mijn geval niet zo was

Wierden

Duidelijke site.

Hoe was je ervaring met de monteur?

Nette monteur. Wist direct waar t probleem zat. Binnen 30 minuten klaar voor € 69,00. Bij mij geen onderdelen nodig, dus blij verrast.

Wierden

Verbeterpunten of tips?

Was prima! Zou t zeker aanbevelen.

Beste klant,
Hartelijk dank voor de zeer positieve feedback. Ik zal dit doorzetten naar onze monteur in Wierden.
Eva van Witgoed.website

Waardeloos. Afspraak was gemaakt, nota bene met urgentie aanvraag en extra kosten, monteur komt niet. Ik bel en word met de monteur doorverbonden, net op dat moment komt pas de aanvraag binnen bij... Waardeloos. Afspraak was gemaakt, nota bene met urgentie aanvraag en extra kosten, monteur komt niet. Ik bel en word met de monteur doorverbonden, net op dat moment komt pas de aanvraag binnen bij de monteur. Afspraak was dus nooit gemaakt. Intussen zijn we een week verder en marineert de was lekker door in een trommel die niet open kan. Bedankt!!

Nvt

Nvt

Communicatie!!!

Beste Klant,
Ontzettend jammer te horen dat ons serviceniveau tegenviel. Ik begrijp dat je online een afspraak heb gemaakt door het formulier in te vullen? Want dan heb je als het goed is een email ontvangen waarin staat, dat de afspraak pas bevestigd is zodra er telefonisch contact over is geweest. Ik hoor graag in welke regio je een afspraak gemaakt en waarom er uiteindelijk telefonisch geen nieuwe afspraak is gemaakt. Ik kan me voorstellen dat je er heel erg van baalt dat het probleem nu nog steeds niet is opgelost!
Ik hoor graag of ik iets voor je kan doen via eva@witgoed.website of op 030 227 1794.