Hoe was je ervaring met de monteur?
Goed, harde werkers
In welke plaats is de monteur bij je langsgekomen?
Spijkenisse
Verbeterpunten of tips?
Goed, harde werkers
Spijkenisse
Heel goed, professioneel
Almere
nee
Hele vriendelijke nette monteur. Weet waar hij het over heeft en werkt snel en schoon!
Almere
Zou niets weten
Hele aardige man Die snel en vakkundig zijn werk deed
Terneuzen
Kwam zelfs een andere machine brengen nadat ik de 1e zelf van slag gemaakt had
Dus Super service
Beveel dit bedrijf bij iedereen aan
Heel slecht
Amsterdam
Verifieer welke bedrijven door jullie worden ingeschakeld. Ik werd geholpen door Wouters witgoed. Dit is een onbetrouwbaar bedrijf gebleken. Ik heb 300 euro moeten betalen en het probleem met mijn...
Is niet geweest. 11/13 was de afspraak om 14u gebeld en ze waren vertraagd. Om 16:30 nog een keer gebeld en toen waren ze om 11:10 geweest. Wie snapt dat?
Amsterdam
Als er een fout word gemaakt. Geef toe bied je excessen aan. Wees klantvriendelijk en niet klantonvriendelijk. Ik krijg te horen " dan moet je iemand anders bellen" heel onbeschoft. Amateurs
Monteur was er maar erg kort, maar uiteindelijk moesten wij meer betalen dan e afgesproken prijs.
Utrecht
Prijs nakomen die op de website staat
Heel prettig;
snel,aardig en behulpzaam.
Keurig
Hoorn
Verkeerde onderdeel werd besteld en daarna niets meer vernomen, maar voor dit 1e onderzoek moet je wel 70 euro betalen.
Kundig
Zaandam
Je wordt slecht op de hoogte gehouden over de voortgang van je reparatie. Een maand zonder wasmachine is best lang. :-(. Als het dan (vanwege interne fouten) lang duurt, biedt dan een...