Harald van Dongen

(Bewerkt)

De wedsite zag er prima uit en gaf mij het gevoel dat ik goed zat voor de reparatie van mijn vaatwasser

Hoe was je ervaring met de monteur?

Vriendelijke man en gaf mij zeker het gevoel dat hij wist waar hij over sprak. Hij heeft de vaatwasser netjes losgekoppeld en na de reparatie weer kundig aangesloten.

Harmelen

Verbeterpunten of tips?

De manier waarop ik geholpen ben heeft mij zeer tevreden gesteld. De vaatwasser doet het weer uitstekend.

Hoe was je ervaring met de monteur?

Nadat ik online een afspraak gemaakt had werd ik gebeld de monteur kon direct komen. TOP!
Helaas kon mij vaatwasser niet gerepareerd worden maar hebben we de vlg dag direct een ander uitgezocht bij Witgoed.

Alkmaar

Via internet in contact gekomen met Witgoed.website. Zag er betrouwbaar uit.

Hoe was je ervaring met de monteur?

Nette monteur, had snel in de gaten hoe mijn wasdroger gerepareerd kon worden. goede uitleg

Bovenkarspel

Ivan Lopez Maas

Na dat het werd geconstanteerd dat de pomp van mijn wasmachine kapot zou zijn, is er een nieuwe besteld. Hiervoor een nieuwe pomp besteld en een aanbetaling van €100 gedaan. Dit heeft zeker drie... Na dat het werd geconstanteerd dat de pomp van mijn wasmachine kapot zou zijn, is er een nieuwe besteld. Hiervoor een nieuwe pomp besteld en een aanbetaling van €100 gedaan. Dit heeft zeker drie weken geduurt voordat, na twee keer bellen!! iemand langs kon komen om deze te platsen. Dit bleek echter niet het probleem te zijn. De wasmachine bleek na nader kijken niet meer repareerbaar. De ouwe pomp werd teruggezet en mij werd verteld dat ik alleen voor de kosten van de diagnose zou moeten betalen. Of ten wel ik zou de resterende €31 terug gestort krijgen. Nou drie maanden!!!!! later, na vele keren gebeld te hebben. En wat emails te hebben verstuurd heb ik nog steeds geen geld terug gestort. Zo ga je niet met je klanten om!!

Beste Ivan,
Beste Ivan,
Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het heel erg vervelend dat het op deze manier is gelopen. Inmiddels hebben we contact gehad via de mail en hebben we voorgesteld om de resterende 31 euro te vergoeden. Helaas heb ik hier nog geen reactie van u mogen ontvangen.
Verder kan ik melden dat we in deze gemeente met een andere monteur zijn gaan werken. Wij verwachten dat deze klacht niet meer voorkomt.
Amber van witgoed.website

Ton van Eenennaam

Goed. Duidelijk.

Vriendelijk.en netjes.

Julianadorp

Verbeterpunten of tips?

Even een belletje als het later wordt.

R. Christiaansen-Verhees

Zeeg goed

Hoe was je ervaring met de monteur?

erg aardige man....heeft verstand van zijn vak.....heeft bijzonder goed en vriendelijk geholpen

Breda

Verbeterpunten of tips?

geen tips of verbeterpunten.....zal het iedereen in mijn omgeving aanbevelen!

Thea Kuipers

Er is helemaal geen monteur geweest.

Hoe was je ervaring met de monteur?

Niet. Er is geen monteur geweest. Ook niet afgezegt!!!!!!!!

Niet in Emmen

Verbeterpunten of tips?

Als je een afspraak maakt kom dan ook.

Beste Thea,
Ik heb geprobeerd contact met u op te nemen. Helaas is dit niet gelukt.
Hopelijk is uw witgoed probleem verholpen. Indien niet, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Met...
Beste Thea,
Ik heb geprobeerd contact met u op te nemen. Helaas is dit niet gelukt.
Amber van witgoed.webite

De website is heel duidelijk

Hoe was je ervaring met de monteur?

Helaas is er op de aangegeven data niemand langs geweest.

Niet dus

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van uw review. Vervelend om te lezen dat het niet is gegaan zoals het hoort, excuses hiervoor. Wij hopen dat uw witgoed probleem is opgelost. Wanneer dit niet het geval is, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Amber van witgoed.website

D. de Boer

De website is erg overzichtelijk. Alle informatie is goed te vinden.

Hoe was je ervaring met de monteur?

De monteur was keurig op tijd en beleefd. Hij had het probleem direct door. Helaas was de wasmachine niet meer te repareren. De monteur adviseerde ons en deelde mee dat het mogelijk was om nog... De monteur was keurig op tijd en beleefd. Hij had het probleem direct door. Helaas was de wasmachine niet meer te repareren. De monteur adviseerde ons en deelde mee dat het mogelijk was om nog dezelfde dag een nieuwe te plaatsen. Daar waren we erg blij mee!

Den Helder.

Gewoon zo doorgaan!

Lemmens

De website hadden we snel gevonden en snel een afspraak kunnen maken. Er werd snel gereageerd en een afspraak gemaakt

Hoe was je ervaring met de monteur?

De monteur was vriendelijk en had al snel gezien wat er aan de hand was.

Brunssum

nvt