7.4/10

Prima, probleem snel en effektief opgelost !

Reactie Witgoed.website:

Leuk om te lezen! Fijn dat we je van dienst konden zijn.

Benjamin

Goed advies gekregen... Die van ons was helemaal aan het eindje...advieseerde ons een nieuwe te kopen. Beveelde ons een nieuwe aan, die heb ik de zelfde dag nog gekocht. Wasmachine bevalt tot nu toe... Goed advies gekregen... Die van ons was helemaal aan het eindje...advieseerde ons een nieuwe te kopen. Beveelde ons een nieuwe aan, die heb ik de zelfde dag nog gekocht. Wasmachine bevalt tot nu toe prima!

Beste Benjamin,
Beste Benjamin,
Het kan inderdaad ook uit de diagnose komen dat het niet meer waard is om het te laten repareren. Fijn dat jullie zo een goed advies hebben gekregen en dat het alsnog snel is opgelost.

Jacques de Hond

Mijn ervaring met Witgoed was buitengewoon goed. Na verzoek tot reparatie van mijn wasdroger (Zanussi) ben ik gelijk terug gebeld voor een afspraak. Na een deskundige check is de prietpraat binnen 1... Mijn ervaring met Witgoed was buitengewoon goed. Na verzoek tot reparatie van mijn wasdroger (Zanussi) ben ik gelijk terug gebeld voor een afspraak. Na een deskundige check is de prietpraat binnen 1 dag gerepareerd en de wasdroger stond weer op zijn plaats en werkte weer prima.

Beste Jacques,
Gelukkig kan je weer je wasjes drogen en doet alles het weer prima!

Frans

De website is duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Werd snel teruggebeld om de gemaakte afspraak ter bevestigen. Verliep allemaal zeer soepel. De monteur kwam op tijd. En nam de tijd om de... De website is duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Werd snel teruggebeld om de gemaakte afspraak ter bevestigen. Verliep allemaal zeer soepel. De monteur kwam op tijd. En nam de tijd om de vaatwasser goed te checken. Hij was duidelijk in de uitleg. Kortom wij zijn zeer goed geholpen.

Beste Frans,
Leuk te lezen dat je zo een goede ervaring hebt gehad met één van onze aangesloten monteurs. Altijd goed om te lezen dat je duidelijk en snel bent geholpen.
Kyra van...
Beste Frans,

Elise

Viia de website konden we een monteur inboeken. Die kwam ook op de aangegeven dag en stelde de diagnose. Prima allemaal tot dan toe. Vervolgens bleek de reparatie incl. montage rond de 500,00 te... Viia de website konden we een monteur inboeken. Die kwam ook op de aangegeven dag en stelde de diagnose. Prima allemaal tot dan toe. Vervolgens bleek de reparatie incl. montage rond de 500,00 te gaan kosten en dus hebben we gesproken over een nieuwe afwasmachine. De monteur zou gaan uitzoeken welke machine hij dan ging leveren en mij dezelfde dag nog terugbellen of een sms sturen. Nooit meer gebeld of ge-smst. Hoe slecht is dat!! Wij gaan dus nooit meer in zee met deze firma.

Beste Elise,
Vervelend om te lezen dat het niet is gelopen hoe je had verwacht. Toch zijn wij blij met je feedback, zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Bedankt!
Kyra...
Beste Elise,

Anke miedema

Erg netjes en snelle service!!

Piet Vink

Snelle vakkundige reparatie aan de miele-wasmachine.
daarna geen lekkage problemen meer gekregen.

GEWELDIG EN SUPERSNELLE HULP. Pro actief werd er ook nog even geïnformeerd of wij tevreden waren met onze wasmachine en of er wellicht nog ander problemen waren. Prima dus. Bedankt Adil ( en... GEWELDIG EN SUPERSNELLE HULP. Pro actief werd er ook nog even geïnformeerd of wij tevreden waren met onze wasmachine en of er wellicht nog ander problemen waren. Prima dus. Bedankt Adil ( en natuurlijk je zoon) voor jullie geweldige service.

Heleen Hollenberg

Prima! Ik heb de afspraak zaterdag ingepland voor maandag en dit werd per email en telefoon bevestigd. de monteur kwam op tijd en heeft de vaatwasser goed gerepareerd. Verder heeft hij de vaatwasser... Prima! Ik heb de afspraak zaterdag ingepland voor maandag en dit werd per email en telefoon bevestigd. de monteur kwam op tijd en heeft de vaatwasser goed gerepareerd. Verder heeft hij de vaatwasser beter ingesteld en nog wat tips gegevens over het gebruik. Toppie!