Herbie Calmer

Goede service. Optijd ,volgens afspraak en Gerard is een ervaren monteur. Binnen een half uur klaar.

Rob Verheijen

Mehmet Cin van Europart als uitermate deskundig en klantgericht leren kennen!
Hij heeft mij uitstekend geïnformeerd bij de noodzakelijke vervanging van mijn wasmachine!
Ik ga hem/hen...
Mehmet Cin van Europart als uitermate deskundig en klantgericht leren kennen!
Ik ga hem/hen zeker aanbevelen!

Titia

Online een afspraak gemaakt, via een sms-je snel reactie gekregen en de wasmachine een dag later binnen een half uur gerepareerd (kapotte pomp vervangen). Top geregeld wat ons betreft.

De monteur maakte snel een afspraak, vond het probleem en schepte prima verwachtingen voor de prijs die zelfs nog beter uitvielen. Snel opgelost, en vriendelijk.

Erik B

Een goede klantvriendelijke service!

Lidwien Kelderman

Prima, snel en prettig geholpen.

Scholten

Super slecht in 5min €69,00 euro lichter dus niet bellen maar een ander monteur zoeken . Scheelt je €34,00 euro .
Gewoon zeer slecht.

Martin Bruijstens

De reactie was snel en de monteur had de klacht snel onderkend, althans zo leek het. Nadat ik de vaatwasser terug had ingebouwd bleek dat de klacht echter niet was verholpen. De vaatwasser bleef... De reactie was snel en de monteur had de klacht snel onderkend, althans zo leek het. Nadat ik de vaatwasser terug had ingebouwd bleek dat de klacht echter niet was verholpen. De vaatwasser bleef dezelfde storing geven. Dus maar weer gemaild met het bedrijf. Inmiddels zijn we 5 dagen verder maar nog altijd geen reactie terug gehad. Dus die 100% garantie op de reparatie moet ik eerst nog maar zien.

Corey

(Bewerkt)

Waardeloos tot tweemaal toe gebeld en beide keren werd er zonder iets te zeggen neergelegd.