Wellner

Afspraak snel gemaakt. Monteur op tijd. Nog geen twee minuten binnen. Vroeg hoe oud de vaatwasser was, wat doet dat er toe! Zei dat is de circulatiepomp. Kosten zo,n 350 euro plus 69 euro. Daar heb... Afspraak snel gemaakt. Monteur op tijd. Nog geen twee minuten binnen. Vroeg hoe oud de vaatwasser was, wat doet dat er toe! Zei dat is de circulatiepomp. Kosten zo,n 350 euro plus 69 euro. Daar heb je een nieuwe voor. Voel me bekocht! Zo,n pomp kost niet zo duur als de monteur ons wilde laten betalen.

Schreuder

Niet goed. Ik maakte via internet een afspraak voor reparatie op een maandag. De afspraak maakte ik de vrijdag ervoor. Ik kreeg meteen bevestiging dat er contact met me opgenomen zou worden. Dit is... Niet goed. Ik maakte via internet een afspraak voor reparatie op een maandag. De afspraak maakte ik de vrijdag ervoor. Ik kreeg meteen bevestiging dat er contact met me opgenomen zou worden. Dit is echter niet gebeurd en toen ik er die maandag zelf achteraan belde kreeg ik te horen dat ik in een gebied woon waarin witgoed niet opereert. Ik heb meteen contact gezocht met iemand anders die binnen een halve dag mijn probleem wel netjes heeft verholpen.

Niet best. Als je wasmachine kapot is, wil je dat die snel gerepareerd wordt en daar wordt op de site ook mee geadverteerd. Op dinsdag gebeld, de monteur kwam om 11:00 en constateerde een kapotte... Niet best. Als je wasmachine kapot is, wil je dat die snel gerepareerd wordt en daar wordt op de site ook mee geadverteerd. Op dinsdag gebeld, de monteur kwam om 11:00 en constateerde een kapotte printplaat die hij inclusief complete ' dashboard' meenam. De nieuwe moest besteld worden en zou binnen 2 a 3 dagen binnen zijn. Erg vervelend, maar wat moet je? Uiteindelijk bleek het een week te duren en toen ik over de telefoon aangaf dat ik dat belachelijk vond stuitte ik enkel op onbegrip van de monteur die voornamelijk zichzelf het slachtoffer vond. Geen enkel gevoel voor service die man. Nadat na 8 (!) dagen de printplaat vervangen was, meldde hij ook nog even dat wanneer de nieuwe plaat binnen 2 weken weer stuk zou gaan, dat niet zijn schuld zou zijn omdat het een geval van kortsluiting was..Volgende keer koop ik wel gewoon een nieuwe wasmachine.

Jack Kaminski (vlissingen)

Wasmachine was dood. Na wat tips via de telefoon doet ie het weer:) een of andere sensor in de deur was ff in de waar. Bedsnkt:)

Paul van der Zande

Miele wasdroger lekt aan onderzijde. Monteur gaf aan dat het afvoergaatje voor de condenser verstopt was. Had zelf geen flexible draadje of slangetje om gat schoon te maken. Koperdraadje gehaald,... Miele wasdroger lekt aan onderzijde. Monteur gaf aan dat het afvoergaatje voor de condenser verstopt was. Had zelf geen flexible draadje of slangetje om gat schoon te maken. Koperdraadje gehaald, en monteur heft in gaatje geprikt. Was volgens hem opgelost. Uitgebreider proefdraaien was niet nodig. Of ik 69,- euro kon overmaken (geen pinapparaat bij zich). Was binnen 10 minute weer weg. Ik heb daarna de machine uit de plastic bak gehaald en laten draaien, en ... lekt nog net zo hard als ervoren. Ga nu zelf maar sleutelen en anders een echte Miele monteur.

Nick den Hollander

(Bewerkt)

Matig. De monteur stelde een zeer snelle maar foute diagnose. Na klachten mijnerzijds heb ik mijn geld terug gekregen. In die zin is het netjes afgehandeld.

Monteur kwam 15 minuten te laat,keek 20 seconde in de machine en vertelde mij dat een wit kastje binnenin de droger vervangen moest worden wat 312 euro zou gaan kosten (ong. de prijs van een nieuwe... Monteur kwam 15 minuten te laat,keek 20 seconde in de machine en vertelde mij dat een wit kastje binnenin de droger vervangen moest worden wat 312 euro zou gaan kosten (ong. de prijs van een nieuwe droger) dus die reparatie ging niet door.Vervolgens moest ik 69 euro betalen wat ik erg veel vond voor in feite alleen maar voorrijden. Een kwitantie was niet mogelijk en zou ik over de mail gaan ontvangen;deze is echter nooit gekomen, ook niet nadat ik de contactpersoon hier in Haarlem daar nog over gebeld heb.

Slechte ervaring. Via website afspraak gemaakt maar er kwam niemand op de via website afgesproken tijd. Uren thuis zitten wachten toen maar gebeld. Ze hadden 2 dagen eerder mij geprobeerd te bellen... Slechte ervaring. Via website afspraak gemaakt maar er kwam niemand op de via website afgesproken tijd. Uren thuis zitten wachten toen maar gebeld. Ze hadden 2 dagen eerder mij geprobeerd te bellen en ik had niet opgenomen. Verdere actie hadden ze niet ondernomen , nog een keer bellen of mailen kost schijnbaar te veel moeite

Flexibel v.w.b. de afspraak maar de monteur zat er helemaal naast met zijn analyse (printplaat kapot --> was gewoon de motor)

Snelle service. Afspraak is afspraak. Probleem verholpen. Klantvriendelijke vakman. Wat wil je nog meer als je wasmachine het niet meer doet en je zit met een volle wasmand met vuile was?