Heel goed, snel en naar mijn oordeel vakkundig geholpen, van te voren een prijs afgesproken en dit ook nagekomen.
Snel en goed geholpen... Kortom, erg tevreden!
RvdB
Vandaag is er een monteur langs geweest om mijn wasmachine te repareren. De vriendelijke vakman ging direct aan de slag en de klus was snel geklaard. Fijn dat ik op de witgoed website terecht kwam,...Vandaag is er een monteur langs geweest om mijn wasmachine te repareren. De vriendelijke vakman ging direct aan de slag en de klus was snel geklaard. Fijn dat ik op de witgoed website terecht kwam, anders had ik niet geweten hoe ik dit zo snel op had kunnen lossen. Bedankt!
Jan de Groot
Gewoon Ok. Deden wat ze beloven.
Wij waren zeer tevreden over de service en kennis van de monteur!
Roxx
Ik kon gelukkig binnen 24u een afspraak maken. De monteur was iets langer dan 30min bezig maar moest netjes €69,- afrekenen. Vriendelijk en vakbekwaam! TOP!
Robbie
Super service , goede prijs en snelle levering!!
Tonnie van der Zwaag
Koelkast doet het weer. Wel duur onderdeel, maar was van tevoren gewaarschuwd.
mieke heijmans
Ik werd de volgende dag al naar volle tevredenheid geholpen. fijne mensen met verstand van zaken!
Gert-Jan
Witgoed.website hadden ze beter WitSuperGoed.website kunnen noemen, werkt super!