Prima service, auto geleverd en opgehaald volgens afspraak.
Fantastisch
Tot nu toe heb ik Wittebrug Lease niet nodig gehad (behalve bij de aanvraag van lease-offerte maar daar was ik niet bij betrokken). Kan ik dus geen oordeel over geven.
Ik heb haast geen contact met Wittebrug Lease, in de afgelopen tijd denk 2 keer bij een schade (niet door mijzelf). Deze ervaring was positief.
Service is minimaal, dit is mijn 2e leaseauto via Wittebrug en heb ook een voorloopauto gehad. Alle zijn niet schoon (zowel in als exterieur) afgeleverd en vaak met nog niet gemelde schades. Wanneer...Service is minimaal, dit is mijn 2e leaseauto via Wittebrug en heb ook een voorloopauto gehad. Alle zijn niet schoon (zowel in als exterieur) afgeleverd en vaak met nog niet gemelde schades. Wanneer je een schade meldt of een reparatieverzoek aanmaakt worden deze niet altijd opgepakt.
De auto heeft geen problemen daarom zeer beperkt contact met de leasemaatschappij. Bandenwissel snel geregeld. Onderhoud via de dealer in Rotterdam verloopt ook zeer soepel.
Prima contact, vriendelijk
Prettig. Altijd goed telefonisch bereikbaar en snel afspraak in te plannen.