De aankoop en de gehele lease/levering van de auto is goed verlopen en goed. De schade afdeling is slecht. Duurt lang voordat er antwoord komt en wordt geen antwoord gegeven op gestelde vragen....De aankoop en de gehele lease/levering van de auto is goed verlopen en goed. De schade afdeling is slecht. Duurt lang voordat er antwoord komt en wordt geen antwoord gegeven op gestelde vragen. Kastje naar de muur verhaal.
Prettig, snelle reacties
Tot op dit moment prima.
Goede en vlotte service.
De communicatie in algemene zin kan beter, ik ben niet volledig geinformeerd. Daarnaast heb ik op vragen geen antwoord gehad, een adviesvraag is onbeantwoord gebleven. De communicatie rond een...De communicatie in algemene zin kan beter, ik ben niet volledig geinformeerd. Daarnaast heb ik op vragen geen antwoord gehad, een adviesvraag is onbeantwoord gebleven. De communicatie rond een tijdelijke auto was slecht, hier moest ik zelf achteraan en het ophalen van de definitieve auto is ook niet goed gecommuniceerd.
Fijne communicatie en altijd in staat om gepast hulp aan te bieden.
Goed. Wat mij wel gelijk stoort aan deze email is dat in de aanhef heer of mevrouw staat. Dat zouden jullie toch moeten weten lijkt me.