de Ruiter

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Witteveen. Ik kom zelf uit een van de zuidelijkste puntjes van Nederland (Limburg) en na zelf 5 jaar geen motor meer te hebben gehad was het wel een... Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Witteveen. Ik kom zelf uit een van de zuidelijkste puntjes van Nederland (Limburg) en na zelf 5 jaar geen motor meer te hebben gehad was het wel een flinke terugreis om in een keer te maken met mijn mooie nieuwe aankoop. Ik ben zelf met mijn auto naar Witteveen gereden en weer terug, mijn nieuwe motor is tot bij mij thuis geleverd! Chapeau! Top service! Een echte aanrader voor iedereen!

W

Thierry is een topper! De aangeschafte motor ook :) Prijs, kwaliteit, service en vakmanschap waren geweldig. Als we weer een motor nodig hebben ga ik zeker bij Thierry terug

E Nienhuis

Prettige ervaring / in overleg is er veel mogelijk

Ronald Westerduin

Prima ervaring gehad bij Thièrry.

Coen

Fijn bedrijf met aangenaam en persoonlijk contact

Danilo Bordignon

Goede ervaring, alles snel en vriendelijk.

Wesley

Fijne aankoop met top service. Ik heb een Vespa GTS gekocht en moest hier 2,5 uur voor rijden. Eenmaal aangekomen, was er eerst tijd voor een bakje koffie en een fijn gesprek over motoren. De Vespa... Fijne aankoop met top service. Ik heb een Vespa GTS gekocht en moest hier 2,5 uur voor rijden. Eenmaal aangekomen, was er eerst tijd voor een bakje koffie en een fijn gesprek over motoren. De Vespa stond er precies zo bij als op de foto’s en alles klopte. Na de aankoop tevens besproken dat ik de Vespa wilde laten bezorgen. Voor slechts €100 werd deze thuis bezorgd binnen een week. Verder is het een super aardige kerel waar je een gezellig gesprek mee kan voeren. Mijn ervaring met Witteveen Motoren was daarom top!

Sanne Bartlema

Relaxe vent die kennis heeft. Voor zowel de beginner als de gevorderde motorrijder.

John sjoers

Zeer prettige en spontane ervaring