Na het maken van een afspraak via de app, stond de motor klaar voor een proefrit. Mooie prijs af kunnen spreken en als verrassing kwam Thierry de motor nog bij mij afleveren omdat ie toch in de...Na het maken van een afspraak via de app, stond de motor klaar voor een proefrit. Mooie prijs af kunnen spreken en als verrassing kwam Thierry de motor nog bij mij afleveren omdat ie toch in de buurt moest zijn. Heel fijn want het was niet echt motor weer. Prettige informele sfeer, veel motoren, voor ieder wat wils.
v d anker
Vriendelijk,uitgebreid de tijd genomen.
Stijn
Levien
Harstikke goeie kerel, leuk contact,
Jami Wolswijk
Super geholpen! Thierry is vriendelijk en je wordt hartelijk ontvangen. Een proefrit doe je daar zoals het hoort, met groene plaat. Verder gaf Thierry een eerlijke prijs voor mijn...Super geholpen! Thierry is vriendelijk en je wordt hartelijk ontvangen. Een proefrit doe je daar zoals het hoort, met groene plaat. Verder gaf Thierry een eerlijke prijs voor mijn motor, en ook bezorgde hij de nieuwe motor aan huis.
Kortom, super!
Reda Belkadi
Goed geholpen door de eigenaar, en alles zoals de advertentie aangeeft. Prima bedrijf!
Paul
Top gozer. Kameraad en mijn vriendin hadden er een motor gekocht naar alle tevredenheid. Nu heb ik er ook een motor gekocht, alleen maar lof over deze handelaar.
Vd berg
Super ontvangen lekker bakje gehad relax en neemt de tijd voor je en wat hij zegt krijg je nog onwijs bedankt beveel je zeker aan bij mijn vrienden kring nogmaals top👍🏻
Michel
Goed, snel en vakkundig.
jan
Onlangs een mooie Dragstar 1100 bij Witteveen zien staan, vanwege de afstand hebben we hem telefonisch "ongezien" gekocht. Dit doe je natuurlijk alleen maar als je volledig vertrouwen hebt in...Onlangs een mooie Dragstar 1100 bij Witteveen zien staan, vanwege de afstand hebben we hem telefonisch "ongezien" gekocht. Dit doe je natuurlijk alleen maar als je volledig vertrouwen hebt in de verkoper, en die was er. Thierry is duidelijk,vriendelijk,geen mooie verhalen. extra info en foto's, allemaal geen moeite. motor werd ook nog eens netjes op adres afgeleverd. dus wat mij betreft prima ervaring.