Prettig zakendoen! Reageert snel, scherpe prijzen en fijne service!
Erik
Een multistrada gevonden op de website. Ik kreeg een fatsoenlijk bedrag terug voor mijn oude motor en de deal was snel gesloten Witteveen motoren is vriendelijk heeft veel kennis hij is...Een multistrada gevonden op de website. Ik kreeg een fatsoenlijk bedrag terug voor mijn oude motor en de deal was snel gesloten Witteveen motoren is vriendelijk heeft veel kennis hij is transparant . Kortom prettig zaken doen. Zeer goed gevoel bij de deal. Zeker een aanrader
Dave Borstlap
Heb al 2 keer een motorfiets gekocht en 1 keer ingeruild. Dat zegt wat.
Melvin
Zeer professionele en een bedrijf database tijd voor je neemt
Bjørn van de Vrande/HCR de Boekanier
Goed advies, snelle reactie, eerlijke (inruil) prijzen en gewoon een goed verhaal.
Sjaak de Mooij
Uitstekend
Rob Monissen
No nonsens bedrijf, duidelijk eerlijk en mooie goede motoren. Motor opgehaald, was lampje defect dit bij plaatselijke dealer laten maken en bonnetje opgestuurd, meteen overgemaakt. Kortom top kerel...No nonsens bedrijf, duidelijk eerlijk en mooie goede motoren. Motor opgehaald, was lampje defect dit bij plaatselijke dealer laten maken en bonnetje opgestuurd, meteen overgemaakt. Kortom top kerel die kwaliteit en garantie van zijn spullen hoog in het vaandel heeft staan. Aanrader dus.
Mark
Mijn tweede motor gekocht bij Thierry. Niet teveel poespas of bladiebla, hij komt zijn afspraken na. Prima verkoper.
Lucas
Motor aangeschaft bij Thierry. Ik kreeg een aardig bedrag terug voor mijn motor welke ik op inruil aanbood. Thierry is een fijne man. Wat hij zegt, komt hij na. Ook de nazorg is uitstekend. Erg blij...Motor aangeschaft bij Thierry. Ik kreeg een aardig bedrag terug voor mijn motor welke ik op inruil aanbood. Thierry is een fijne man. Wat hij zegt, komt hij na. Ook de nazorg is uitstekend. Erg blij mee!