Johan

Zeer ontvankelijk en goede service

Bjorn

Prettig zakendoen! Reageert snel, scherpe prijzen en fijne service!

Erik

Een multistrada gevonden op de website. Ik kreeg een fatsoenlijk bedrag terug voor mijn oude motor en de deal was snel gesloten
Witteveen motoren is vriendelijk heeft veel kennis hij is...
Witteveen motoren is vriendelijk heeft veel kennis hij is transparant . Kortom prettig zaken doen. Zeer goed gevoel bij de deal. Zeker een aanrader

Dave Borstlap

Heb al 2 keer een motorfiets gekocht en 1 keer ingeruild. Dat zegt wat.

Melvin

Zeer professionele en een bedrijf database tijd voor je neemt

Bjørn van de Vrande/HCR de Boekanier

Goed advies, snelle reactie, eerlijke (inruil) prijzen en gewoon een goed verhaal.

Sjaak de Mooij

Uitstekend

Rob Monissen

No nonsens bedrijf, duidelijk eerlijk en mooie goede motoren. Motor opgehaald, was lampje defect dit bij plaatselijke dealer laten maken en bonnetje opgestuurd, meteen overgemaakt. Kortom top kerel... No nonsens bedrijf, duidelijk eerlijk en mooie goede motoren. Motor opgehaald, was lampje defect dit bij plaatselijke dealer laten maken en bonnetje opgestuurd, meteen overgemaakt. Kortom top kerel die kwaliteit en garantie van zijn spullen hoog in het vaandel heeft staan. Aanrader dus.

Mark

Mijn tweede motor gekocht bij Thierry. Niet teveel poespas of bladiebla, hij komt zijn afspraken na. Prima verkoper.

Lucas

Motor aangeschaft bij Thierry. Ik kreeg een aardig bedrag terug voor mijn motor welke ik op inruil aanbood. Thierry is een fijne man. Wat hij zegt, komt hij na. Ook de nazorg is uitstekend. Erg blij... Motor aangeschaft bij Thierry. Ik kreeg een aardig bedrag terug voor mijn motor welke ik op inruil aanbood. Thierry is een fijne man. Wat hij zegt, komt hij na. Ook de nazorg is uitstekend. Erg blij mee!