Prima service, hart voor motorfietsen! Een echte liefhebber
R. de Rijke
Een eerlijke zakenman, waar je een goed gevoel bij krijgt. Hij maakt tijd vrij om alles aan de motor uit te leggen en geeft je de ruimte om vragen te stellen. Verder geeft hij aan dat als er vragen...Een eerlijke zakenman, waar je een goed gevoel bij krijgt. Hij maakt tijd vrij om alles aan de motor uit te leggen en geeft je de ruimte om vragen te stellen. Verder geeft hij aan dat als er vragen zijn of binnen korte termijn iets mankeert aan je nieuwe motor je altijd contact op kannemen zodat hij het op kan lossen.
Mooie motor gekocht en een hele nette prijs gekregen voor mijn oude motor.
Zuidwestprevent
Afgelopen donderdag 11-07-19 ben ik heel goed geholpen. Ook een mooie prijs gekregen voor m’n inruil motor, heb een mooie BMW 1200 GS Adventure gekocht. Had wel een dingetje.. toen ik thuis kwam met...Afgelopen donderdag 11-07-19 ben ik heel goed geholpen. Ook een mooie prijs gekregen voor m’n inruil motor, heb een mooie BMW 1200 GS Adventure gekocht. Had wel een dingetje.. toen ik thuis kwam met deze geweldige fiets, wilde ik er niet meer van af. Een prachtig plaatsje hier in Oudelande. Kom je van ver? Maak van dit bezoek een geweldige dag in Zeeland, dan heb je twee vliegen in één klap . Bedankt! Gr. Piet
ivo
Na wat heen en weer geappt te hebben op vrijdag besloten om de zaterdag te gaan kijken voor een K1200GT. de ontvangst was prettig en gemoedelijk. ook goede uitleg over de motor zelf...Na wat heen en weer geappt te hebben op vrijdag besloten om de zaterdag te gaan kijken voor een K1200GT. de ontvangst was prettig en gemoedelijk. ook goede uitleg over de motor zelf gekregen. direct proefritje gemaakt en gelijk gekocht fijn is dat je hem dan ook gelijk mee kan nemen en niet een week later terug moet komen omdat er nog van alles aan moet gebeuren de motor wordt kant en klaar aangeboden.
B. Dozy
Snelle reactie op mails, afspraak voor proefrijden zo gemaakt en eenmaal daar prettige ontvangst, alles relaxed en geen verkooppraat, maar meedenken wat bij je past. Na de aankoop wordt alles netjes...Snelle reactie op mails, afspraak voor proefrijden zo gemaakt en eenmaal daar prettige ontvangst, alles relaxed en geen verkooppraat, maar meedenken wat bij je past. Na de aankoop wordt alles netjes afgehandeld, motor wordt goed nagekeken (nieuwe accu is erin gezet) en na de opwarmkoffie met lekkere bolus erbij op mijn nieuwe aankoop naar huis gereden. Aanrader!
Goed aanbod van scherp geprijsde motoren.
Ik heb daar snel en behulpzaam een motor gekocht
teun
Supergoede service, geen stomme verkooppraatjes maar kijken en rijden dus super!
Carlos santos
Super leuk en goed geholpen , ben al aan het sparen om bij hem weer een andere motor te kopen .