D. Merx

Zeer positief, eerlijke motoren en ontzettend goede service! Mijn volgende motor komt hier zeer waarschijnlijk ook vandaan!

André

Goede service bij de aankoop van mijn Vespa.
Komt afspraken na.

Wierestate

Leuk contact en tevreden deal.
Een bedrijf zonder nonsens en lekker nuchter. Top

Pombereu Jimmy

Suzuki Vanvan aangekocht bij Witteveen Motoren.
Prachtige motor , vriendelijke en eerlijke verkoper!!
Een aanrader!!!

Cor Lodder

Erg vriendelijk geen nonsens.
Bij aflevering stonden de zeeuwsebolissen en koffie al klaar.
Succes Thierry

Luuk

Ik heb bij Witteveen motoren een motor gekocht, en dat kan ik iedereen die op zoek is naar een goede motor aanbevelen.
Leuk aanbod, vriendelijk contact, goede prijzen en uitstekende service....
Leuk aanbod, vriendelijk contact, goede prijzen en uitstekende service. Top zaak!

frans Kreling

Stond me geduldig en netjes te woord aan de telefoon , en zond andere dag al vroeg de foto's door . toen ik kwam kijken stond alles netjes klaar zoals afgesproken. na vriendelijke ontvangst met... Stond me geduldig en netjes te woord aan de telefoon , en zond andere dag al vroeg de foto's door . toen ik kwam kijken stond alles netjes klaar zoals afgesproken. na vriendelijke ontvangst met koffie en bolus was de koop snel gesloten. gelijk overgeschreven en betaald kon ik met motor naar huis. prima bedrijf.

Leuke motor bij deze zaak gekocht voor een scherpe prijs.
Heel goed afspraken mee te maken.
En een hele vriendelijke goede service.
Ber er zeer tevreden mee!

Onno de Jong

Het is prettig zaken doen met Witteveen motoren. Net mijn tweede motor, een BMW K1200GT daar gekocht.
Alles snel en correct afgehandeld met Zeeuwse eerlijkheid. Ik ken de Thièrry nog van vroeger, toen hij nog bij bij De Regt werkte als monteur. Hij heeft ontzettend veel ervaring en daar kun je op vertrouwen. Fijne zaak, niet groot, maar daardoor wel heel persoonlijk, prettig persoon.

Thony Schipper

Prettig persoonlijk contact, goede voorlichting. Prachtige BMW gekocht, netjes thuis afgeleverd. Geen praatjes maar kwaliteit op alle fronten. Zoek je een motor? Ga langs Witteveen!!!!!!!!!!!!