Producten

laura van loon

Snelle levering en mooie veiligheids schoenen

Niets

bataille isabelle

Het is de derde maal dat ik bij jullie aankopen en ben heel tevreden over kwaliteit en de service

Duidelijker omschrijving van de kindermaten (welke lengte hoort bij welke leeftijdsmaat?)

Bestelling bouwlaars en bouwhelm. Goed en snel verstuurd.

Nelleke de Wit

Eindelijk veiligheid schoenen in mijn maat. jawel 34. Keurig geholpen bij mijn vragen over de schoenen.

Beschrijf hier uw ervaring

Alles wat goed is niet veranderen

Geen tips nodig. Klanten worden keurig ja zelfs boven verwachting geholpen

Eindelijk een webshop met een ruim assortiment werkschoenen voor vrouwen!

Beschrijf hier uw ervaring

Na lange tijd op zoek te zijn geweest naar leuke werkschoenen, ben ik uitgekomen bij Womenworks. De schoenen zijn mooi, er is niet aan af te zien dat het eigenlijk veiligheidsschoenen zijn, maar... Na lange tijd op zoek te zijn geweest naar leuke werkschoenen, ben ik uitgekomen bij Womenworks. De schoenen zijn mooi, er is niet aan af te zien dat het eigenlijk veiligheidsschoenen zijn, maar bieden wel de vereiste bescherming. De schoenen werden vlot geleverd, de volgende dag had ik ze in huis. Ook leuk dat er een nog een klein kadootje in de doos zat.

Perfect.donderdag besteld, vrijdag binnen.

Positief

overzichtelijk

nvt

Karin de Vries

Leuke website.
Tevens contact gehad mbt maat schoenen en eventueel retour termijn schoen ivm woonachtig spanje, prima geholpen!

Zie goed, zie hierboven

Massage Praktijk Angela Ticli

Ik ben blij met de super leuke werkkleding die perfect gemaakt is voor de vrouw. Leuke verkopers en online bestellen gaat ook goed. Snelle levering en een leuke vijl cadeau. Ze weten wat een vrouw... Ik ben blij met de super leuke werkkleding die perfect gemaakt is voor de vrouw. Leuke verkopers en online bestellen gaat ook goed. Snelle levering en een leuke vijl cadeau. Ze weten wat een vrouw nodig heeft. ??

Beschrijf hier uw ervaring

Al meerdere broeken , schoenen en shirts gekocht. Alles goede kwaliteit. Ik werd vriendelijk ontvangen en goede ik kreeg goede tips.

Jullie doen het goed . Vooral zo door gaan.