Producten

Snelle levering, overzichtelijke site en leuk voor meisjes en vrouwen!

Beschrijf hier uw ervaring

Werkhandschoenen voor vrouwen kon ik niet makkelijk vinden. Wellicht kunnen jullie iets betekenen voor meisjes op technische scholen. Mijn dochter moest nu via school een herenoverall voor de 3e... Werkhandschoenen voor vrouwen kon ik niet makkelijk vinden. Wellicht kunnen jullie iets betekenen voor meisjes op technische scholen. Mijn dochter moest nu via school een herenoverall voor de 3e klas LTS ( Technisch College Velsen) bestellen. Als ik van jullie site had geweten had ze in het eerste jaar ook niet een veel te grote stofjas gehad. En die overalls van jullie zijn veel leuker voor de meiden.

Bestelde werd geleverd binnen redelijke termijn

Geen verbeterpunten

Geen verbeterpunten

Snelle service, omruilen goed en prima geregeld.

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn dat er ook speciale werkschoenen zijn voor vrouwen en met nam een beetje leuk met S3

Super service zeer tevreden

Snelle afhandeling, weinig klant contact...

Beschrijf hier uw ervaring

Tip is dus om meer energie en werk te maken van het klant contact. Snelheid van levering is top. Maattabel lijkt niet te kloppen.

Super service zeer tevreden

Cindy

Ik ben zeer tevreden met womenworks.
Ik heb pas s'avonds laat besteld maar ik had het de volgende dag al in huis. Prijs kwaliteits verhouding is ook goed. Ik ben zeer tevreden.

Beschrijf hier uw ervaring

Als ze ook nog veiligheidsschoenen voor kinderen hadden dan was het helemaal top.

Judith Beeke

Prima, en snel bezorgt

Slecht

Beschrijf hier uw ervaring

Zorg dat de site info compleet is.

Zorg dat de site info compleet is.

Reactie Womenworks.nl:

In onze algemene voorwaarden en op de pagina "retourneren" staat vermeld dat verzendkosten voor eigen rekening zijn, wij sturen altijd wel kosteloos een nieuw artikel toe, indien gewenst.... In onze algemene voorwaarden en op de pagina "retourneren" staat vermeld dat verzendkosten voor eigen rekening zijn, wij sturen altijd wel kosteloos een nieuw artikel toe, indien gewenst. Toch spijt het ons dat u een negatieve ervaring met ons heeft gehad.