Producten

Prima snel en correct

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben nog steeds op zoek naar brandhandschoenen maat 6 of 7 ik ben brandinstructeur en heb kleine handen.

Womenworks heeft een unieke collectie van goedpassende comfortabele werkbroeken.

Beschrijf hier uw ervaring

Tijdens mijn werk als hovenier, draag ik met veel plezier de comfortabele tuin werkbroeken van Womenworks. Door de degelijke stof gaat de werkbroek lang mee en de vele zakken zijn handig voor het... Tijdens mijn werk als hovenier, draag ik met veel plezier de comfortabele tuin werkbroeken van Womenworks. Door de degelijke stof gaat de werkbroek lang mee en de vele zakken zijn handig voor het meenemen van oa een radio, klein tuingereedschap, plantlabels, notitieboekje, ed.

Ik bestel hier veiligheidsschoenen voor dames. Er is hier tenminste ruime keus.

Beschrijf hier uw ervaring

Veiligheidsschoenen: tsja, als vrouw zie ik graag veel foto's vanuit alle hoeken... maar wat ik mis is een foto van de zolen zodat je een idee hebt van het profiel. Dat zonnetje onder de... Veiligheidsschoenen: tsja, als vrouw zie ik graag veel foto's vanuit alle hoeken... maar wat ik mis is een foto van de zolen zodat je een idee hebt van het profiel. Dat zonnetje onder de "Geena"-laarsjes is echt briljant!

Heleen

Goed!

Beschrijf hier uw ervaring

De kledingmaten zijn vrij standaard. Verbeterpunt is de mogelijkheid hebben om voor grote en/of lengte maren te kunnen kiezen.

Bianca

Duidelijke website met uitgebreide informatie en vooral veel leuke producten die elders niet of moeilijk verkrijgbaar zijn

Beschrijf hier uw ervaring

korting voor mensen die al eerder bestelden?

korting voor mensen die al eerder bestelden?

Roos Stokhof

Goede ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

Men is al snel gewend dat producten na 1 werkdag geleverd worden, kijkend naar bol.com of wehkamp. Met die gewenning lijkt de levertijd lang bij WomanWorks. Maar dat vind ik geen negatieve punt.

joke

Super!!

Snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Meer foto´s van de modellen, bijvoorbeeld van de zijkanten, bovenkant. Zodat je iets meer kunt zien en inschatten.

Ilona

Super!!

Beschrijf hier uw ervaring

Als iets erg groot of klein uitvalt, dit dan al graag vermelden bij het product op de site, want dan kan daar bij bestellen al rekening mee gehouden worden.