Producten

Sandra Pijnenburg

Ik ben heel tevreden over mijn werkschoenen

ik heb geen verbeterpunten

ik heb geen verbeterpunten

Agnes Jokhoe

Er was even iets mis gegaan, maar dit is ontzettend snel. goed en vakkundig opgelost

van aertselaer regina

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

datt ik een tijdstip zou kunnen vermelden waardoor ik thuis ben als ze de levering doen

valmonde

gratis retour zenden

gratis retour zenden

van Noort

Beschrijf hier uw ervaring

Mogelijkheid om elk product afzonderlijk te kunnen beoordelen zodat je kan kijken hoe anderen klanten hey product beoordelen

Evelien Zijlstra-Tiemersma

Snelle levering,makkelijk bestellen en een ruime leuke en modieuze selectie voor dames , zelfs met een kleine maat!! Top!!

Voor de tweede maal hier werkschoenen besteld, omdat de eerste keer zeer goed was bevallen

Beschrijf hier uw ervaring

De vragenlijst zou niet alleen over de dienstverlening moeten gaan, maar ook over de kwaliteit van de geleverde producten. Womenworks.nl is toch meer dan alleen een 'dozenschuiver'?

As het kunstenaresje

Na lang zoeken werklaarzen voor vrouwen gekocht, ging allemaal prima

reviews van klanten over producten op de site openbaar maken

reviews van klanten over producten op de site openbaar maken

A. Kappert

Uitstekend! Snelle levering en goede service.