De communicatie over de levering zou nog wat verbeterd kunnen worden. Op de website staat: "Levertijd
Als het artikel op voorraad is, wordt het verzonden zodra uw betaling door ons is ontvangen.
Indien het niet op voorraad is, is de levertijd ongeveer vijf tot veertien dagen. Mocht het toch langer duren, dan wordt u daarvan op de hoogte gebracht." Het was mij daardoor onduidelijk op welke termijn ik mijn bestelling kon verwachten, totdat ik het verlossende mailtje kreeg dat mijn bestelling onderweg was. Ook is het handig als er een bevestiging zou komen dat mijn betaling ontvangen is (misschien samen met een bevestiging dat het artikel op voorraad is?). Neemt niet weg dat ik uiteindelijk tevreden was over de levering, het is maar een tip.
Verder vind ik het niet logisch dat de prijzen exclusief btw zijn. Als je voor bedrijven duidelijk wil maken wat de prijs is exclusief btw, zet die prijs er dan extra bij. Je moet nu of een rekenmachine erbij nemen, of het artikel aan de winkelwagen toevoegen om te zien wat de prijs wordt.