Producten

Angelique

Donderdag de veiligheidsschoenen besteld, vrijdag waren ze al binnen en ze zitten super!!

Snelle levering! top!

Werkbroek besteld

niet direct.

B-A-B-S

Hele fijne webwinkel. Eindelijk een bedrijf waar je als vrouw fijne werkkleding kunt bestellen!

Beschrijf hier uw ervaring

Nav het bestelde keurig nagebeld of ik had gezien dat de broek klein viel! Fijne service!

Womenworks

Beschrijf hier uw ervaring

- maat klopt niet met gemiddelde maten

Peggy

Heel goed bedrijf

Ga zo door !

Eva Duerinck

Via google gevonden en zeer tevreden, snelle service en klaar met raad indien onzeker.

Cecilia

Positief

Beschrijf hier uw ervaring

samenwerking met B post om pakket in een afhaalpunt af te leveren ipv nieuwe leveringsdag bij afwezigheid.
(extra aanbieding = extra kost)

RAH Consultancy

Goede service en snelle levering. Fijn dat vrijblijvend een ander paar schoenen werd meegezonden om te kijken of dat iets voor me was.

Esther Lorjé

Een zeer goed bedrijf, met veel deskundigheid. Bereid om de klant te helpen, ook al duurt het wat langer. Niet elke klant is even snel.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een broek besteld en een afleveradres opgegeven dat anders was dan het factuuradres. Het pakje is echter op het factuuradres aangeboden, waar ik niet thuis was en niet op het afleveradres.... Ik heb een broek besteld en een afleveradres opgegeven dat anders was dan het factuuradres. Het pakje is echter op het factuuradres aangeboden, waar ik niet thuis was en niet op het afleveradres. Uiteindelijk had ik het een dag later alsnog in bezit, maar het had makkelijker gekund.