Producten

J van harn

De roze werkspullen zijn erg leuk en het word snel bezorgd!

Landgoed de Wildert

Ik ben al jaren op zoek naar "dames" veiligheidslaarzen. Voorheen kocht ik mannenlaarzen met het gevolg dat ze altijd te groot en te breed waren en er bovendien wat grover uitzagen. Op de site van... Ik ben al jaren op zoek naar "dames" veiligheidslaarzen. Voorheen kocht ik mannenlaarzen met het gevolg dat ze altijd te groot en te breed waren en er bovendien wat grover uitzagen. Op de site van Womenworks vond ik een paar mooie werklaarzen aan maar twijfelde over de maat. Uiteindelijk op advies besloten en na een hele snelle levering, bleken de laarzen perfect. Zaten direct lekker. Erg blij met deze aankoop.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle reactie op mail, zelfs in het weekend.
Meedenken met klant en ook oplossingsgericht.

ofthears

Zeer snelle afhandeling, erg vriendelijke (en snelle) beantwoording van vragen.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snelle afhandeling (ook naar België!), erg vriendelijke (en snelle) beantwoording van vragen.

M. van de Klift

Prima ervaring

y.rispens

Alles ging super, zelf het ruilen van het product was binnen een week geregeld.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, klantvriendelijk aan de telefoon.

nathalie nicolaas

Leuk initiatief en snelle service.

Beschrijf hier uw ervaring

leuk initiatief en snelle service.

van neste synthia

Zeer tof en hip bedrijf vrouw modieus schoenen

vrouw vriendelijke qua mode

Verhoef Infra

Voor de eerste keer veiligheidslaarzen besteld bij womenworks.nl en ik vond het een duidelijke website, bestellen en betalen ging gemakkelijk en de levering van het product was zeer snel. Dus dik... Voor de eerste keer veiligheidslaarzen besteld bij womenworks.nl en ik vond het een duidelijke website, bestellen en betalen ging gemakkelijk en de levering van het product was zeer snel. Dus dik tevreden over womenworks.nl

Beschrijf hier uw ervaring

Eerste keer besteld en dat was gelijk dik in orde, dus kan geen verbeterpunten aangeven.

Beschrijf hier uw ervaring

Er zou meer info over de maten geschreven kunnen worden