Producten

T.van deuren

Erika Tuinstra

Beschrijf hier uw ervaring

Nederlandse info is een tip meezenden

Anne van Noort

Uitstekend

niets op aan te merken

Nathalie Eched

Leuke vondst, een bedrijf dat vrouwvriendelijke arbeidskledij verkoopt. Super aanbod, snelle verwerking van bestelling en dito levering.

Beschrijf hier uw ervaring

snelheid van leveren, goede weergave van beschikbaarheid van de goederen, handige bestelsite

johanna doorman

nee

RAH Consultancy

Goed!

Beschrijf hier uw ervaring

Na de bestelling werd ik niet op de hoogte gehouden van het verloop van de order. Na een week heb ik zelf gebeld om te vragen wanneer de bestelling wordt geleverd. Ik kreeg toen wel meteen een... Na de bestelling werd ik niet op de hoogte gehouden van het verloop van de order. Na een week heb ik zelf gebeld om te vragen wanneer de bestelling wordt geleverd. Ik kreeg toen wel meteen een duidelijk antwoord.

Conny van Mol

Goede ervaring

Goede ervaring

Bureau Marjos Leroy

Site gevonden via internet. Leuke schoenen. Helaas was mijn bestelling niet direct leverbaar en kwam pas na 16 dagen na plaasing bestelling. Het leveren van de bestelling was goed te volgen op track... Site gevonden via internet. Leuke schoenen. Helaas was mijn bestelling niet direct leverbaar en kwam pas na 16 dagen na plaasing bestelling. Het leveren van de bestelling was goed te volgen op track en tracing site logistiek dientverlener. De schoenen waren goed verpakt. In het pakket zat ook nog een extraatje, leuk!

Beschrijf hier uw ervaring

Reactietijd tussen plaatsen bestelling en meldig dat product besteld moest worden, vond ik erg lang (bijna 4 dagen).
Koppelen levertijd (dus eigenlijk je voorraad) aan het product op de site,...
Koppelen levertijd (dus eigenlijk je voorraad) aan het product op de site, zodat de klant direct ziet dat een product snel of later geleverd wordt.

miegems

Snelle perfecte service, leuke spullen

Beschrijf hier uw ervaring

Schoenen gekocht via de webshop

Snelle levering!