Producten

Angeliwue

Goed, na het retourneren omdat het artikel te ruilen werd ik netjes gebeld en werd er meteen een nieuwe bestelling geplaatst.

Beschrijf hier uw ervaring

Kon meteen vinden wat ik nodig had.

Jammer dat je de kosten voor het retourneren voor eigen rekening moet nemen, zeker als je het artikel miet ruilen omdat de maat niet goed is.

Marjo

Duidelijk

Niet

Sabine cauwel

Ben heel tevreden, had schoenen besteld met stalentip en dag nadien al geleverd

Heel duidelijk en overzichtelijk

Ons Veijf

Duidelijke site, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

duidelijke site, schoenen verdeeld over verschillende categorieƫn. Leuke en stoere veiligheidsschoenen voor vrouwen

nvt

T kuiper

Supersnelle levering en het product voldeed aan de verwachtingen.

In een woord grandioos

Mar

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer goed. 4 artikelen besteld: een paar veiligheidsschoenen, een legging werkbroek, een helm en handschoenen. De legging was niet leverbaar stond op de website, dus ik was positief verrast toen ik... Zeer goed. 4 artikelen besteld: een paar veiligheidsschoenen, een legging werkbroek, een helm en handschoenen. De legging was niet leverbaar stond op de website, dus ik was positief verrast toen ik hem toch gelijktijdig met de andere bestelde producten meegeleverd kreeg. Alles zag er exact zo uit als op de webpagina. Vooraf ook nog even prettig telefonisch contact gehad.

Ik weet niet of dit een verbeterpunt is. Ik had vooraf gebeld of ik de werkschoenen wellicht een maatje groter moest bestellen, of ze wellicht kleiner dan normaal of groter dan normaal zouden... Ik weet niet of dit een verbeterpunt is. Ik had vooraf gebeld of ik de werkschoenen wellicht een maatje groter moest bestellen, of ze wellicht kleiner dan normaal of groter dan normaal zouden vallen. Was niet nodig, ze vielen normaal. En nu krijg ik er helaas toch snel pijn van en verwacht ik ze niet meer te kunnen inruilen want na 1 dag werk zien ze er zeker niet meer als nieuw uit, dit begon ik pas na een aantal uur te voelen. Dit was mijn eerste paar werkschoenen (s3), ik had wellicht beter even langs kunnen komen in het echt. Gezien de afstand daar niet voor gekozen.

Carin

Assortiment, klantenservice, snelheid, Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Blij verrast, goed assortiment, snelle levering, snelle reactie op vraag, prima afwikkeling m.b.t. ruilen van een product. Ik zal zeker weer een keer bestellen.

L

Duidelijke site, snelle levering.

Duidelijke informatie

Geen verbeterpunten

Petra

Snelle service en goed advies

Beschrijf hier uw ervaring

Met beschrijving op de website, gelijk het juiste product en maat besteld.

Helinium

Leuke werkkleding en schoenen voor vrouwen. Ik werd goed geholpen aan de telefoon.

Beschrijf hier uw ervaring

Alles is prima te vinden