Producten

Levering was de eerste keer snel,de tweede keer niet alles voorraad maar toch vrij snel

Beschrijf hier uw ervaring

Positief en ik raad deze site ook bij collega’s aan

Ga zo door

Evelien

Werkschoenen gekocht

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekend assortiment, snelle levering, weinig poespas met administratie

Ga vooral door

Plieger B.V.

Gewoon prima

Snel en kleurrijk!

Ga vooral door met de vrouwelijke look in de dames modellen. Fantasieprints etc

Ghx

Goed maar je kunt merken dat het niet super professioneel is

F

G

Reactie Womenworks.nl:

Bedankt voor je review, we doen dit al bijna 10 jaar, dit betekend dat we het ook heel druk hebben. Waarschijnlijk doel je op de manier waarop de credit gegaan is, doordat we alle klanten zo snel... Bedankt voor je review, we doen dit al bijna 10 jaar, dit betekend dat we het ook heel druk hebben. Waarschijnlijk doel je op de manier waarop de credit gegaan is, doordat we alle klanten zo snel mogelijk service willen verlenen, kan het wel eens gebeuren dat in de haast er iets mis gaat. Dit komt gelukkig zeer weinig voor maar wij blijven natuurlijk ook mensen.

Correct

Beschrijf hier uw ervaring

zeer correct , vlugge levering en eveneens advies .

Een maat tabel zou handig zijn voor de schoenen, terug sturen vanuit België is zeer duur , ik durfde deze niet om te wisselen, zodat ik weer niet zou moeten teug sturen , dus geld terug gevraagd ,... Een maat tabel zou handig zijn voor de schoenen, terug sturen vanuit België is zeer duur , ik durfde deze niet om te wisselen, zodat ik weer niet zou moeten teug sturen , dus geld terug gevraagd , jammer .

T. Velden

Leuke werkschoenen gekocht helemaal top.snelle levering en maat valt normaal.

Zeer goed.

Dames werkschoenen zijn eigenlijk altijd saai.Heb de schoenen met print gekocht,superleuk.zou top zijn als er meer keus was b.v tijgerprint of legerprint.

Lysanne

Top

Beschrijf hier uw ervaring

Super leuke nagelvijl gekregen bij mijn roze helm!

In orde

in orde

1ste paar was maat 36, een ander model besteld ook een 36 maar deze vielen klein uit, een 37 bestellen .Voor terug te sturen 20 euro verzendkosten . 20euro vind ik veel om terug te sturen.Dan ga ik... 1ste paar was maat 36, een ander model besteld ook een 36 maar deze vielen klein uit, een 37 bestellen .Voor terug te sturen 20 euro verzendkosten . 20euro vind ik veel om terug te sturen.Dan ga ik terug bij de lokale werkschoen verkoper.Dus nu komen de werkschoenen op 120euro ipv 100euro.