Producten

C.S

Klantvriendelijk, hele goede service en snelle afhandeling!

Maattabel voor voeten/ schoenen

Snelle levering. Schoenen lopen goed.

antje van der Hoeven

Niks mis mee goede web schop,duidelijk netjes.

Beschrijf hier uw ervaring

Helaas was er bij mijn zending iets mis gegaan,telefonische contact gehad met medewerkster. Na goed na kijken van de papieren bleek ik verkeerd huis nr ingevuld te hebben heb als nog het pakketje op... Helaas was er bij mijn zending iets mis gegaan,telefonische contact gehad met medewerkster. Na goed na kijken van de papieren bleek ik verkeerd huis nr ingevuld te hebben heb als nog het pakketje op kunnen halen .

Graag geen brievenbus zending ,maar tekenen voor ontvangst of ander levering .

Ivonne - COMAP

Goede en snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Schoenen besteld en waren direct na het weekend in huis.

Snelle lervering, goede communicatie en mooi product.

Professioneel, snel.

Maureen

Super service! Enorm vriendelijk, behulpzaam en snelle verzending. Retour/ruilen is ook geen enkel probleem

Antwoordnummer ivm retour/ruilen

Saskia

Supersnelle bezorging, ik heb schoenen geretourneerd om te ruilen en die kwamen heel snel binnen. Hele goede service

Goede ervaring

Nah

Helaas niet zo goed als ik had gedacht.

Beschrijf hier uw ervaring

Helaas niet zo goed als ik had gedacht.

Maak het makkelijker om een retour te doen. Tegenwoordig zijn mensen gewend om goede service te krijgen van een online bedrijf. Zelf de informatie te moeten opzoeken om een retour te doen is... Maak het makkelijker om een retour te doen. Tegenwoordig zijn mensen gewend om goede service te krijgen van een online bedrijf. Zelf de informatie te moeten opzoeken om een retour te doen is tegenwoordig geen goede service. Om vervolgens een credit nota te krijgen inplaats van geld terug is zeker geen goede service!

Kathleen

Zeer snelle online service. Telefonisch ook even contact gehad om informatie op te vragen; ook dit was gied contact. Uitermate tevreden over het product

De tuinbroek die ik kocht blijven aanbieden in het gamma.