Producten

Maddy

Snelle levering en ook snelle terug betaling toen ik mijn product terug stuurde.

Zie hierboven

Ervaren als een goed bedrijf leuke werk schoenen voor dames en snelle levering .Fijn dat er zo'n bedrijf bestaat die ook aan de dames speciaal denkt .Ik steel de show op mijn werk met zulke gave... Ervaren als een goed bedrijf leuke werk schoenen voor dames en snelle levering .Fijn dat er zo'n bedrijf bestaat die ook aan de dames speciaal denkt .Ik steel de show op mijn werk met zulke gave werkschoenen ben erg tevreden

Goede snelle levering

Montserratclaening

Perfect

Perfect

Correct en duidelijk

Niks op te merken

Boomverzorging-verwijdering

Leuk om roze werkartikelen te kunnen kopen bij jullie zodat ik on stijl mijn man kan helpen!

Super. Snel geleverd.

Nog meer roze spulletjes: roze oorbescherming, roze zaagbroek etc

Snelle levering, heel prettig!

Beschrijf hier uw ervaring

Onze kleindochter van 6 moest net als oma een stofjas hebben, die ze tijdens het knutselen, schilderen, etc. aan kan trekken. Voortaan geen plastic schorten meer, maar een echte hobbyjas. Dit... Onze kleindochter van 6 moest net als oma een stofjas hebben, die ze tijdens het knutselen, schilderen, etc. aan kan trekken. Voortaan geen plastic schorten meer, maar een echte hobbyjas. Dit bedrijf had een kleine maat in verschillende kleuren. De maat voor 8 jaar past haar precies. De jas valt dus klein uit, maar voor nu prima. De verzendkosten zijn netjes.

Aangeven op de site als de jasschorten kleiner uitvallen. Voor 8 jaar is anders dan maat bijv. 140.

Graag een reactie op en mail die je verstuurd. heb ik niet gehad vind ik jammer dat geeft meer duidelijkheid.

Ik keek voor het eerst op jullie website met hoge verwachtingen over het assortiment voor vrouwen en dat viel me eigenlijk een beetje tegen. Ik weet ook niet precies wat ik nou had verwacht, maar... Ik keek voor het eerst op jullie website met hoge verwachtingen over het assortiment voor vrouwen en dat viel me eigenlijk een beetje tegen. Ik weet ook niet precies wat ik nou had verwacht, maar blijkbaar meer keus of meer verscheidenheid zoiets.

zie hierboven

Ik miste gewone werkhandschoenen voor bouw en infra alsook chemicalienbestendige in een kleine maat.
De roze verkeershesjes zijn in one size of in m en l, ik wilde one-size bestellen en kwam er na de bestelling achter dat er toch maat m geleverd ging worden - is dit soms vooringevuld? Dat maakt het lastig.
Ik mis ook keuze in helmbinnenwerken - een kwaliteitskwestie. Daarnaast mis ik wintervoeringen voor in de helm en wegwerpsokken.

Ivonne

Prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Bestellen ging snel en gemakkelijk, levering was heel snel!

Ik had het handig gevonden als er een merknaam bij had gestaan. Ik had nu wel echt het idee 'ik bestel op de gok en zie wel wat ik straks krijg'. Omdat de broek die ik had besteld ook best wel... Ik had het handig gevonden als er een merknaam bij had gestaan. Ik had nu wel echt het idee 'ik bestel op de gok en zie wel wat ik straks krijg'. Omdat de broek die ik had besteld ook best wel prijzig was.

Tu ed io

Super snelle levering! En zeer tevreden over t produkt

Super goed!