Producten

Ik heb er veiligheidsschoenen gekocht

Beschrijf hier uw ervaring

Ik was vooral erg positief over de snelle leveringstijd. Ik had mijn schoenen de volgende dag al binnen.

Ik zou graag willen weten of schoenen groter, kleiner of normaal uitvallen omdat ik niet eerder veiligheidsschoenen heb gekocht

Prima ervaring,

Beschrijf hier uw ervaring

een mail sturen en direct antwoordt krijgen, heel fijn

de kleur van de schoenen, volgens de site waren deze oranje maar in het echt rose. een kleur erbij vernoemen zou beter zijn.

Positief, een pakketje was na de aflevering spoorloos. womenworks.nl wilde uit eigen initiatief het pakketje opnieuw versturen terwijl het onderzoek bij PostNL liep.
Verder bleek een deel van...
Verder bleek een deel van de bestelling niet leverbaar, maar wel beschikbaar in andere kleur, waar ze meteen contact over hebben opgenomen.

Tony Japuncic

Snelle levering en goed product

Dit bedrijf is een verschrikking, klant onvriendelijk en niet meer van deze tijd. Als je iets retour stuurt moet je de kosten betalen plus de kosten van de zending naar de klant
Ik heb...
Ik heb gevraagd om een grotere maat maat moet weer opnieuw bestellen dus inclusief. Verzendkosten.

Slecht klant onvriendelijk

Gauw ophouden met dit bedrijf

Reactie Womenworks.nl:

Helaas had u een model schoenen besteld die niet geruild en/of geretourneerd kunnen worden, dit staat duidelijk aangegeven op de website, evenals de voorwaarden van verzenden en retourneren. Toch... Helaas had u een model schoenen besteld die niet geruild en/of geretourneerd kunnen worden, dit staat duidelijk aangegeven op de website, evenals de voorwaarden van verzenden en retourneren. Toch had u de schoenen retour gestuurd. Wij hebben u direct, uit coulance, toch de schoenen gecrediteerd en uw geld terug gestort. Het is dus spijtig dat u ons "een verschrikking" noemt, terwijl wij u meer tegemoet zijn gekomen dan nodig.

Snelle service.

Aibraen

Erg positief

Erg positief

Annjka Vranken

Vlotte levering, keurig afgehandeld.

Beschrijf hier uw ervaring

Eerste ervaring met kopen werkschoenen via internet, prima bevallen!

Jo

Duidelijke site. Snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en de werkschoenen zijn prima.

Helaas is mijn laatste bestelling nog niet binnen.
Deze is besteld op 03/02/2018
De verzendtijd is nu best lang.

Beschrijf hier uw ervaring

Verzenden duurt vrij lang.
Deze keer.
Wat wel jammer is.

Het zou fijn zijn als er een track en trace gemailt zou worden.
Dan kun je in iedergeval zien waar je pakker blijft.