Bosman - Quétaut

Effectief en efficiënt

Op heden geen

Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Wondercruises

Lepomme-Janssens

Vriendelijk en behulpzaam personeel .Goede service.

neen

Reactie Wondercruises.be:

Bedankt voor deze mooie review, wij zijn blij om te horen dat onze cruisespecialisten u goed hebben kunnen helpen! Hopelijk heeft u een fijne cruise aan boord bij AIDA. Met vriendelijke groet,... Bedankt voor deze mooie review, wij zijn blij om te horen dat onze cruisespecialisten u goed hebben kunnen helpen! Hopelijk heeft u een fijne cruise aan boord bij AIDA. Met vriendelijke groet, Wondercruises

Leen Fierens

Vlotjes en goede uitleg aan de telefoon

dat boekingen voor 3 personen wat duidelijker is

Van loy Véronique

Neen

Luc

Prima service

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?

proberen op zaterdag mail te beantwoorden ofwel automatisch antwoord dat de kantoren gesloten zijn op zaterdag

Marc Janssen

Degelijk advies, vriendelijk, toegankelijk

Reactie Wondercruises.be:

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze dienstverlening als degelijk, vriendelijk en toegankelijk hebt ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw een... Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u onze dienstverlening als degelijk, vriendelijk en toegankelijk hebt ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw een cruise willen maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Wondercruises

Marc

2 maal een goede ervaring gehad

Doe zo verder

Reactie Wondercruises.be:

Beste Marc, wat fijn om te horen dat u al meerdere keren een goede ervaring heeft gehad met het boeken! Wij helpen u dan ook in de toekomst graag met het uitzoeken en boeken van uw volgende... Beste Marc, wat fijn om te horen dat u al meerdere keren een goede ervaring heeft gehad met het boeken! Wij helpen u dan ook in de toekomst graag met het uitzoeken en boeken van uw volgende droomcruise. Heel veel plezier tijdens uw riviercruise. Met vriendelijke groet, Wondercruises

Tineke

Al vele jaren is wondercruises onze vast waarde voor het regelen van onze cruises

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?

Nee, alles is prima in orde

Reactie Wondercruises.be:

Beste Tineke, bedankt voor uw jarenlange vertrouwen in ons! Wij zijn erg blij met uw positieve ervaring! Mochten wij u in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan staan we ook dan graag voor u... Beste Tineke, bedankt voor uw jarenlange vertrouwen in ons! Wij zijn erg blij met uw positieve ervaring! Mochten wij u in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan staan we ook dan graag voor u klaar. Wij wensen u een fijne transatlantische cruise toe. Met vriendelijke groet, Wondercruises

francois stefaan

Zoals steeds perfect

Mark Jaspers

Topervaring, vlotte en snelle, behulpzame reacties!

Momenteel niet :-)