van hove louis

Keuze van de hut verliep nogal moeilijk maar personeel
deed haar best

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?

-assistentie bij de keuze hut

Patricia Van Hove

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Al onze vragen werden op 'n duidelijke manier beantwoord.

Neen

Marc Verbruggen

Met Wondercruises hebben wij nog nooit problemen gehad. Doe zo voort.

Jose Sabbe

De Site van Wondercruises is heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Heb je vragen dan kan je die stellen via mail of telefonisch en je krijgt je antwoord duidelijk en direct.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?

1één kleine tip: jullie kunnen misschien ook vermelden dat er parkeermogelijk is met shuttle bus voor de mensen die met de auto naar de inscheepplaats willen komen?

Georges Debroe

Alles is eenvoudig en efficient

neen

Verstrepen

Leuke site.

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?

Tel. bereikbaarheid door drukte.

Georges Mombaerts

Zeer goed, vlotte afhandeling

Neen

Denhaene Luugardis

Zoals altijd bijzonder professioneel en crrect

neen

Roger Steurs

Cruis IJsland van 26/08 tot 09/09/2023 . Moet je zeker doen de moeite waard . Super bediening en roomservice uitstekend van Kholik & Budi zeer vriendelijk. Spijtig van de annulering Reykjavick... Cruis IJsland van 26/08 tot 09/09/2023 . Moet je zeker doen de moeite waard . Super bediening en roomservice uitstekend van Kholik & Budi zeer vriendelijk. Spijtig van de annulering Reykjavick wegens zware storm maar veiligheid voor alles natuurlijk . Dit was onze 8e cruis en weer goed bevallen .

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?

De dansschows waren zeer goed maar had meer mogen zijn.

Reactie Wondercruises.be:

Beste Roger Steurs,
Hartelijk dank voor uw review! Wij hopen dat u genoten heeft van uw cruise en dat wij u in de toekomst weer van dienst mogen zijn.
Uw...
Beste Roger Steurs,
Uw Wondercruises team

Tavergne

Erg goed

Heeft u verbeterpunten voor Wondercruises?

de standaard e-mails nakijken, wij ontvingen een email met een nederlands begroeting, dan een paragraaf in het Frans en voorts in het nederlands. Passwoord en account opstarten was nogal chaotisch

Reactie Wondercruises.be:

Beste Tavergne,
Beste Tavergne,
Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben de emails nagekeken en aangepast. Mochten wij u verder ergens mee van dienst kunnen zijn, horen we het graag. Veel voorpret en plezier gewenst op uw cruise!
Uw Wondercruises team