De omschrijving en, nog belangrijker, de prijzen die bij jullie aangeduid zijn, zijn heel duidelijk en correct. Want wij hebben vroeger ook nog ergens anders (reisbureau) een cruise geboekt en...De omschrijving en, nog belangrijker, de prijzen die bij jullie aangeduid zijn, zijn heel duidelijk en correct. Want wij hebben vroeger ook nog ergens anders (reisbureau) een cruise geboekt en toen was de prijs die we uiteindelijk moesten betalen, helemaal anders dan die in de brochure. Vraag me wel af hoe dit dan bij jullie wel kan. Alles is ook heel eenvoudig te boeken.
RENE GORS
Zeer goed - had eigenlijk alles al nagekeken via internet
Albert PELEMAN
Zakelijk ,duidelijk en correct.
Goede service en uitleg
Eerste maal bij cruisewinkel geboekt ,en al heel tevreden
Pieter Dormaels
Mijn ervaring i.v.m. het boekingsproces van mijn volgende cruise is zeer positief; Het personeel is uiterst professioneel, vooral mijn contacten met mevr. Noortje Hoekstra waren...Mijn ervaring i.v.m. het boekingsproces van mijn volgende cruise is zeer positief; Het personeel is uiterst professioneel, vooral mijn contacten met mevr. Noortje Hoekstra waren bijzonder goed!
Laleman Joost
Dit is onze eerste boeking voor een cruise vakantie en het is wat zoeken hoe alles in zijn werk gaat maar de site is overzichtelijk en dat helpt bij de keuze die je maakt.
Heel behulpzaam.
Heel fijne boekingservaring. Vriendelijk personeel die alle vragen willen beantwoorden, niks is teveel.