Totnogtoe is alles perfekt verlopen,goede service,accuraat en snel,9/10.
Roos Denecker
Zeer goede ervaring, ook deze keer, vooral goed telefonisch geholpen door Noortje. Vind wel dat we documenten voor de cruise iets eerder zouden moeten krijgen. Als we web check-in gedaan...Zeer goede ervaring, ook deze keer, vooral goed telefonisch geholpen door Noortje. Vind wel dat we documenten voor de cruise iets eerder zouden moeten krijgen. Als we web check-in gedaan hebben bij cruise maatschappij weten we eigenlijk niet of dit wel gelukt is.
De bedienden zijn heel vriendelijk en geven een duidelijk antwoord op je vragen.De site is gemakkelijk te gebruiken,praktisch en je hebt direct een klare kijk op de cruise die je wenst te boeken.
Ludo Rennen
Bij mijn eerste persoonlijk contact op kantoor heb ik zeer duidelijke antwoorden op al mijn vragen gekregen. De reservatie van onze cruise is zeer vlot verlopen en was op een mum van tijd...Bij mijn eerste persoonlijk contact op kantoor heb ik zeer duidelijke antwoorden op al mijn vragen gekregen. De reservatie van onze cruise is zeer vlot verlopen en was op een mum van tijd afgehandeld. Ook bij de reservatie hebben we antwoorden gekregen op onze bijkomende vragen. Wij vinden het aangenaam en belangrijk, dat we ook na de boeking nog terecht kunnen voor eventuele vragen.
Sebastiaan Hendrickx
Ze sturen een voucher van 30 euro via mail, maar deze werkt niet bij de bestelling. Ik bel om dit probleem aan te kaarten, en ze zeggen dat dit enkel mogelijk is bij de aankoop van een pakket...Ze sturen een voucher van 30 euro via mail, maar deze werkt niet bij de bestelling. Ik bel om dit probleem aan te kaarten, en ze zeggen dat dit enkel mogelijk is bij de aankoop van een pakket (cruise+vlucht). Echter is dit niet terug te vinden in de mail. Zeer jammer. Heb dan maar een boeking gemaakt zonder de voucher.
Riet Jansen
Zeer correcte en duidelijke uitleg, snelle respons op vragen
Wij zijn tevreden over de service. Wij zijn enkel teleurgesteld dat wij de korting die ons beloofd was van 30 euro na inschrijving op mail niet konden inwisselen. De verkoopster vertelde ons dat dit...Wij zijn tevreden over de service. Wij zijn enkel teleurgesteld dat wij de korting die ons beloofd was van 30 euro na inschrijving op mail niet konden inwisselen. De verkoopster vertelde ons dat dit niet kon op enkel cruise en dat dit vermeld wordt maar op onze mail staat dit nergens!!!!