Wij zijn tevreden over de service. Wij zijn enkel teleurgesteld dat wij de korting die ons beloofd was van 30 euro na inschrijving op mail niet konden inwisselen. De verkoopster vertelde ons dat dit... Wij zijn tevreden over de service. Wij zijn enkel teleurgesteld dat wij de korting die ons beloofd was van 30 euro na inschrijving op mail niet konden inwisselen. De verkoopster vertelde ons dat dit niet kon op enkel cruise en dat dit vermeld wordt maar op onze mail staat dit nergens!!!!

Francois Braet

Snelle en correct uitvoering van het gevraagde

Dit is de 3e cruise die ik bij u boek. Ook nu werd er snel en adequaat gehandeld op mijn verzoek een cruise te boeken inclusief vervoer en hotel in de vertrekplaats. Vriendelijk personeel bij... Dit is de 3e cruise die ik bij u boek. Ook nu werd er snel en adequaat gehandeld op mijn verzoek een cruise te boeken inclusief vervoer en hotel in de vertrekplaats. Vriendelijk personeel bij persoonlijk contact.
Kennelijk lopen de automatisch gegenereerde berichten niet helemaal gelijk aan de laatste werkelijkheid betreffende betalingen etc.
Zo bleek onder andere bij alle boekingen tot nu toe de boekingsbevestiging/factuur dezelfde technische onmogelijkheid te bevatten. In dit geval was de factuur gedateerd 10 oktober en er moest betaald zijn voor 10 oktober!

WILLY DERDEN

EEN CORRECTE EN KLANTVRIENDELIJKE BEGELEIDING BIJ ONZE EERSTE BOEKING PROFICIAT

heyvaert dirk

Is geboekt op cruise beurs.was goede uitleg en vriendelijk
is 2 de cruise met cruisewinkel. goei maatschappij.alles in orde

De rechter marleen

Zeer behulpzaam bij antwoorden van vragen.
Bedankt daarvoor