Perfecte service! Direct een persoonlijke bevestiging van de bestelling en de bestelde seutels werden snel geleverd. In eerste instantie leken ze niet te passen, nadat ik daarover mailde werd ik...Perfecte service! Direct een persoonlijke bevestiging van de bestelling en de bestelde seutels werden snel geleverd. In eerste instantie leken ze niet te passen, nadat ik daarover mailde werd ik binnen twee uur ('s avonds nota bene) teruggebeld met de mededeling dat het voor me zou worden opgelost. Vervolgens ben ik toch alle sleutels op de verschillende deuren gaan passen en bleken ze het na wat langer proberen gewoon te doen. Petje af voor de goede service!
Junilo
Buitengewoon goede service, heb je een vraag dan krijg je direct antwoord per mail of telefoon. Top !!!!
J. Randsdorp
Een perfect bedrijf ; ik heb vele mensen om mij heen al aangeraden de cilinders van M&C biju hen te bestellen. Uitstekende service
Peterr
Snel en klantgericht.
Dit bedrijf heeft me een geweldige service gebiden. Ik wilde 3 sleutels bijbestellen. Deze waren moeilijk leverbaar. Toen kreeg ik voor dezelfde prijs een nieuw, beter cilinder en 6 sleutels! Grote...Dit bedrijf heeft me een geweldige service gebiden. Ik wilde 3 sleutels bijbestellen. Deze waren moeilijk leverbaar. Toen kreeg ik voor dezelfde prijs een nieuw, beter cilinder en 6 sleutels! Grote verrassing. Ik ben heel blij!
Hans
Duidelijk advies en alles in 1 keer geïnstalleerd. Neemt de tijd om het systeem goed uit te leggen.
Zeer goed!
Goeie snelle service. Veel hulp bij vragen bij het eerste gebruik. App is zeer gebruiksvriendelijk.
Junilo
Ben reeds ruim 1 jaar uiterst tevreden over het gebruik van deze perfecte sloten. Voor de nabestelling van 1 cilinder binnen 3 dagen geleverd. Nogmaals mijn dank. Groet, Junilo
G vermeulen
Snelle service, duidelijke website, goede prijzen. Hier kom ik terug voor volgende bestellingen