Zeer goed! In januari dit jaar een intercom met camera besteld. 2 weken terug deed de camera het niet meer. Gebeld en helaas bleek fabrikant failliet. Maar dag erna terug gebeld en ze hadden toch...Zeer goed! In januari dit jaar een intercom met camera besteld. 2 weken terug deed de camera het niet meer. Gebeld en helaas bleek fabrikant failliet. Maar dag erna terug gebeld en ze hadden toch een oplossing waardoor ik binnen 2 dagen na mijn belletje al mijn nieuwe camera binnen had!! Echt super service!!
R.F. Meeder
Mail gestuurd met wat vragen. De volgende dag werd ik gebeld met excuses voor de late??? reactie. Bestelling gedaan en na een paar uur werd ik gebeld over de bestelling en hebben we samen...Mail gestuurd met wat vragen. De volgende dag werd ik gebeld met excuses voor de late??? reactie. Bestelling gedaan en na een paar uur werd ik gebeld over de bestelling en hebben we samen e.e.a. bijgesteld en alles in het voordeel van de klant.
Rien Dronk
Super bedrijf. Doet wat het beloofd, super snel leveren en een goed product. Ik ben heel te vrede en heb ook vrienden van ons al naar jullie doorverwezen.
M.a.p.
Prima bedrijf ,weet waar hij over praat en geeft goede tips ,vanuit de praktijk
billy
Snel levering
Rob de Boer
Duidelijke website, eenvoudige bestelprocedure, snelle levering, prima sloten
Super goed! Veel kennis, snelle reaktie, snelle levertijd.
M.A.P.
Uitstekend bedrijf vanaf eerste gesprek tot installatie duidelijk ,en helder hoe t alarmsysteem werkt. Geeft ook duidelijke uitleg hoe en wat je het beste kunt doen om preventief te...Uitstekend bedrijf vanaf eerste gesprek tot installatie duidelijk ,en helder hoe t alarmsysteem werkt. Geeft ook duidelijke uitleg hoe en wat je het beste kunt doen om preventief te beveiligen. Zoals sloten etc kijkt ook naar de wensen van klant, Prijs is conform de installatie en dus gedoe kwaliteit
Arsalan
Veiligslot.nl is een geweldig bedrijf met een zeer kundig verkoopteam. Zaterdag gebeld en mijn order geplaatst en zondag al bezorgd bij ons! Eric was zo vriendelijk aangezien hij zondag toch langs...Veiligslot.nl is een geweldig bedrijf met een zeer kundig verkoopteam. Zaterdag gebeld en mijn order geplaatst en zondag al bezorgd bij ons! Eric was zo vriendelijk aangezien hij zondag toch langs Amsterdam moest rijden om onze order aan huis af te leveren! Wat wil je nog meer aan service :-)
Dekker
Fijne kerel die erik. Doet wat hij zegt en heeft verstand van zaken. Adviseert je goed en de 9 cilinders op maat een paar dagen later bezorgt.