Uiterst positief op alle niveau, kan iedereen deze webshop van harte aanbevelen. Er zouden best meer sterren kunnen staan. Het is zeker aan er bevelen om voor de bestelling telefonisch uw wensen te...Uiterst positief op alle niveau, kan iedereen deze webshop van harte aanbevelen. Er zouden best meer sterren kunnen staan. Het is zeker aan er bevelen om voor de bestelling telefonisch uw wensen te bespreken aangezien er diverse tips en advies wordt gegeven, zelfs zonder te moeten doorvragen. Grote klasse.!!
Ben
Prive
Prima contact, snelle levering. Na levering toch besloten om voor een andere cilinder te gaan en gebruik te maken van retourrecht. Levering gewijzigde bestelling later deze maand, alle vertrouwen...Prima contact, snelle levering. Na levering toch besloten om voor een andere cilinder te gaan en gebruik te maken van retourrecht. Levering gewijzigde bestelling later deze maand, alle vertrouwen dat dit volgens afspraak gaat. Prettig contact, aan te raden.
Goed het bestelde kwam op de beloofde tijd
Opnieuw 'n perfecte ervaring opgedaan
Niels Beune
Erg prettig, eerst gebeld en uitgebreide informatie gekregen
Keurig de volgende Werkdag geleverd en ondertussen correcte info over status zending. Perfecte service dus !!
Niels
Volgende dag ,op mijn...Snelle reactie op mijn vragen via mail. De reactie zelf was duidelijk: heldere taal met korte duidelijke antwoorden op mijn vragen en daarnaast advies.
Volgende dag ,op mijn verzoek, bestelling opgehaald na afspraak. Hartelijk ontvangst en uitleg over diverse zaken. Een man met passie voor zijn vak !
Bestelgemak zou beter kunnen met name op een mobile device. Opbouwende kritiek wordt prima in ontvangst genomen.