Jacques

Zeer goed! Nadat ik ooit naar volle tevredenheid een Visonic Powermaster alarm systeem door Eric had laten installeren (die nog steeds erg goed, zonder irritante valse meldingen functioneert) heb ik... Zeer goed! Nadat ik ooit naar volle tevredenheid een Visonic Powermaster alarm systeem door Eric had laten installeren (die nog steeds erg goed, zonder irritante valse meldingen functioneert) heb ik nu na de verhuizing wederom nieuwe mct cilinders aangeschaft. Super snelle, betrouwbare service! Ook kan ik altijd bij Eric terecht mbt beveiligingssvraagstukken.
Kortom, ik kan een ieder aanraden zijn/haar spullen op veiligslot.nl en woningalarm.nl te bestellen!

Anoniempje

Prima informatie via de telefoon, materiaal is uitstekend.

Remco van der Gaag

Ik heb een uitstekende ervaring zelfs op zondagavond werd ik gebeld en voelde mij echt de klant door de hulp die ik kreeg. Dinsdag was alles perfect passend en conform afspraak in huis. Echt... Ik heb een uitstekende ervaring zelfs op zondagavond werd ik gebeld en voelde mij echt de klant door de hulp die ik kreeg. Dinsdag was alles perfect passend en conform afspraak in huis. Echt geweldig en tijdbesparend.

Prima service. Alle afspraken netjes na gekomen.

C

Zeer professionele partij met kennis van zaken. Goed advies, kundige installatie en goede service. Ik heb verschillende partijen gesproken voordat ik besloot in zee te gaan met WoningAlarm.nl, ik... Zeer professionele partij met kennis van zaken. Goed advies, kundige installatie en goede service. Ik heb verschillende partijen gesproken voordat ik besloot in zee te gaan met WoningAlarm.nl, ik kan WoningAlarm.nl van harte aanbevelen.

Zeer goede ervaringen met de geleverde materialen en de service geboden door uw bedrijf

M. Orbons

(Bewerkt)

Snelle service, goed georganiseerd via scan van kaart

Goede info, snelle service

Goede website, snelle levering. Zal hier weer bestellen.

Shirley Van Ast

Helemaal top de uitleg en service!