Bij GAMMA 2 slotcilinders gekocht met codekaart. Wilde bijbestellen maar vond op de website van veiligslot niet dat dit kon. Bij GAMMA besteld en gelukkig ging er iets fout en toen op de site van... Bij GAMMA 2 slotcilinders gekocht met codekaart. Wilde bijbestellen maar vond op de website van veiligslot niet dat dit kon. Bij GAMMA besteld en gelukkig ging er iets fout en toen op de site van veiligslot gevonden hoe dit te bestellen. Niet heel duidelijk, uiteindelijk gevonden onder "toeslag achteraf". Kan duidelijker. Eenmaal besteld volgende dag geleverd en ook goedkoper dan bij GAMMA.

Reactie WoningAlarm.nl:

Beste Klant, hartelijk dank voor uw review, de tekst op de website is direct aangepast naar:
"Bijbestellen COLOR cilinder op codekaart, toeslag achteraf." Hierdoor zou het duidelijker moeten zijn. Voor maatwerk blijft altijd gelden bij twijfel neem even contact met ons op, 7 dagen per week tot 23.00
Vriendelijke groet, Eric van Spronsen

tens

Voor 2 woningen sleutels besteld werd na het bestellen reeds na een half uur gebeld over een eventuele gelijksluitendheid, kortom betrokken met de klant

J.ter Horst ( bhealth )

Uitstekende service en snelle levering.
Prettig contact via telefoon gehad, accu die ik besteld had was in voorraad, echter werd mij verteld dat hij al aardig oud was.
Hij moest even een...
Uitstekende service en snelle levering.
Hij moest even een nieuwe bestellen, was snel gebeurd en naar mij opgestuurd.
Zeer betrouwbare zaak, mijn volgende bestellingen zullen bij Woningalarm besteld worden.

Een zeer accuraat en betrouwbaar bedrijf

nvt.

Hartelijk in het gesprek, goede en professionele uitleg. Ik voel me zo welkom bij de persoon en het bedrijf wekt vertrouwen.

Zeer snelle levering en topkwaliteit. Doet wat belooft wordt. Uitstekende telefonische ondersteuning! aanrader.

Zeer snelle en correcte afhandeling

Betrouwbaar en snel

Ties Oudshoorn

Prima snelle levering en goed product