Wat vooral opvalt bij Veiligslot.nl is de tijd die genomen wordt om uitleg te geven en het meedenken, heel erg prettig!
Robert
Voor ons nieuwe huis wilde ik nieuwe cilinders in alle deuren. Uiteraard gelijksluitend. De informatie op de site is prima. Er staat duidelijk op uitlegt hoe je cilinders opmeet. Alleen het...Voor ons nieuwe huis wilde ik nieuwe cilinders in alle deuren. Uiteraard gelijksluitend. De informatie op de site is prima. Er staat duidelijk op uitlegt hoe je cilinders opmeet. Alleen het bestelproces kan na mijn idee iets makkelijker. Je raakt gauw in de war met de vele opties onder elkaar. Dit kan naar mijn inziens duidelijker. De levering wat heel snel en voor een speciale cilinder was iets niet op voorraad. Dit werd dan ook snel gemeld via de email. Alsnog na 1 werkdag geleverd. Helaas is er een foute cilinder (zonder een optie) meegekomen. Dit is direct zeer goed opgepakt en wordt direct in orde gemaakt (zelf een 'extraatje' erbij!).
Al met al prima snelle communicatie via de mail. Zo hoort het!
c-tin
Zeer duidelijke informatie,snelle respons,Klantvriendelijk. Gerichte informatie. Toppunt van kwaliteit.Uitstekend. Zeer tevreden!!
Bestelling werd keurig afgeleverd. Had wat moeite met plaatsen, maar na wat tips van Erik en het wegschuren van wat roest/aluoxide van het oude slot ging het prima! Top kwaliteit voor een nette...Bestelling werd keurig afgeleverd. Had wat moeite met plaatsen, maar na wat tips van Erik en het wegschuren van wat roest/aluoxide van het oude slot ging het prima! Top kwaliteit voor een nette prijs.
Rien
Duidelijke website met goede meetinstructies en een zeer snelle levering .
Goede en snelle bezorging
2 sloten snel geleverd.
Rob
Als je beld wordt je goed geholpen. Vriedelijk personeel.
benny schaeken
Heel goede en snelle communicatie via email, zelfs in het weekend kreeg ik snelle en goede info. Levering was ook zeer snel en correct.