Zeer goed geholpen en zeer flexibel als je nog iets bij wil bestellen of veranderen aan je bestelling.

RR Kind

Super snelle levering en alles volgens afspraak

Prima. Ook wat aftersales betreft uitmuntend.

HKr

Goed advies na telefonisch overleg en daarna zeer snelle levering

Rompen

Zeer snelle levering, paste mooi door brievenbus, hoefde er dus niet op te wachten.

Ik vond het persoonlijk contact via de telefoon heel prettig, informatief en flexibel ('s avonds ook nog bereikbaar). Daarna heb ik via de site mijn bestelling gedaan en had ik na twee dagen de... Ik vond het persoonlijk contact via de telefoon heel prettig, informatief en flexibel ('s avonds ook nog bereikbaar). Daarna heb ik via de site mijn bestelling gedaan en had ik na twee dagen de goederen al in huis. Snel, duidelijk en goede kwaliteit.
Afterales is niet van toepassing, maar ik moest toch wat invullen... altijd lastig dit soort lijsten!

Tijdens de kerstdagen bij ons inbraak gehad. Huissleutels weg. Ondanks de feestdagen en wekend de nieuwe deurcilinders 3 dagen na bestelling ontvangen.

Jammer genoeg de cilinders...

Jammer genoeg de cilinders ondanks mijn verzoek om ze naar een ander adres te sturen toch naar mijn huis adres gestuurd.
Tevens verzocht om een factuur bij te voegen. Is niet gedaan. Order uitgeprint via de webmail en die wordt verminkt uitgeprint

familie Baaren

Zeer tevreden over eerlijke advies en heerlijk dat alles direct is geinstalleerd. Het werkt super makkelijk!

Margreet

Uitstekend
bestelling was bij wijze van spreken al verzonden voordat de bestel-email verstuurd was
Uitstekend
kan menig bedrijf zich aan spiegelen voor wat betreft contacten, leveringen en noem maar op

Binnen 24 uur na bestelling de cilinders ontvangen.