Henk Morelissen

Prima werk afgeleverd

Verbeterpunten of tips ?

Offerte snel en netjes na een net bezoek, veel info op website met bedrijven waarmee samengewerkt wordt, bepaalde uiteindelijk onze keuze

R. Jongerling

Goed. Dit bedrijf deugt.

Verbeterpunten of tips ?

Duidelijke informatie vooraf over de planning en de prijs.
Alle afspraken werden goed nagekomen en de woning tiptop opgeleverd op het afgesproken tijdstip.
Rekening snel ontvangen en...
Duidelijke informatie vooraf over de planning en de prijs.
Rekening snel ontvangen en betaalt.
Volgende keer weer!

Prima ervaring

Verbeterpunten of tips ?

Heel respectvollen met oog voor de vaak vervelende situatie.

Wim

In één woord 'prima': vanaf het opnemen van de wensen tot en met de eindoplevering bij de verhuurder. Alles conform de afspraken en via e-mail op de hoogte gehouden van alle bijzonderheden.

Verbeterpunten of tips ?

Zeer klantvriendelijk, uitstekende communicatie.

Marjan

Wij zijn erg prettig en proffesioneel geholpen door regionaal woningontruiming De dame die de offerte kwam opnemen was ter zake kundig. De uitvoering van het werk is volgens planning gegaan. Ik... Wij zijn erg prettig en proffesioneel geholpen door regionaal woningontruiming De dame die de offerte kwam opnemen was ter zake kundig. De uitvoering van het werk is volgens planning gegaan. Ik dit bedrijf van harte aanbevelen.

Helga

Voor de tweede maal gebruik maakt van de woning ontruiming . Weer is alles bijzonder goed verlopen. Alles is gegaan zoals afgesproken.
Personeel is behulpzaam en ze werken hard ondanks dat...
Personeel is behulpzaam en ze werken hard ondanks dat het erg warm weer was.

Eric Leijendekker

Uitermate correct. Snelle afhandeling

Verbeterpunten of tips ?

Snelheid van handelen en correcte afwikkeling van de afspraken

Zuid-Holland

In één woord: Prima.

Van Ameide

Regionaal ontruiming heeft de woning van mijn plots overleden zuster snel ontruimt en goed schoon gemaakt. Er was zoveel inboedel dat wij nabestaanden er geen gat meer inzagen. Offerte is... Regionaal ontruiming heeft de woning van mijn plots overleden zuster snel ontruimt en goed schoon gemaakt. Er was zoveel inboedel dat wij nabestaanden er geen gat meer inzagen. Offerte is duidelijk zonder verrassingen achteraf.

Goede communicatie

Van Nunen

Door de verhuurder van het pand van mijn moeder werd ik gewezen op Woningontruiming Regionaal. Vanaf het eerste contact tot het einde van het werk zeer klantvriendelijk geholpen. Verhuurder was ook... Door de verhuurder van het pand van mijn moeder werd ik gewezen op Woningontruiming Regionaal. Vanaf het eerste contact tot het einde van het werk zeer klantvriendelijk geholpen. Verhuurder was ook tevreden, zij had ook niet anders verwacht. Je kan ook nog goederen tijdelijk in hun opslag onder brengen. Je hoeft dus niet meteen een beslissing over alles te nemen. Dit was voor onze familie een uitkomst.