Aangenaam verrast door Carry en haar mensen. Wij kwamen er zelf niet doorheen, maar dat was voor Carry totaal geen probleem. Netjes en ruim op tijd was de woning geheel en netjes ontruimd.
Allen positieve ervaringen.
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. De afspraken zijn duidelijk worden stipt en snel nagekomen. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Mijn complimenten
Verbeterpunten of tips ?
Inderdaad de klantvriendelijkheid is top, de communicatie helder en snel. Ik heb geen enkel negatief punt te melden. Ga zo door.
Prima organisatie, veel persoonlijke aandacht, goede uitvoering van de werkzaamheden
zie boven
Snelle reactie, goede service en de oplevering van de woning was keurig. Makelaar gaf ook nog een compliment.
Verbeterpunten of tips ?
Personeel is erg behulpzaam en vriendelijk
Zeer goed. Duidelijke uitleg bij de offerte. Dit is een bedrijf met veel ervaring. Alles perfect geregeld voor een schappelijke prijs. De buurman was ook onder de indruk hoe alles verliep.
Idem
Via internet gevonden. Duidelijke website met honderden recensies. Dit geeft vertrouwen. Zeer tevreden, prettige medewerkers, goede communicatie en flexibel.
Maatwerk!
Snelle reactie op mijn e-mails. Accuraat, invoelend, correct en zeer plezierig Werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd.
Geweldige service. Ik ben enorm geholpen door dit bedrijf met de ontruiming van de woning van mijn vader. Het was een moeilijke klus. Het is helemaal gegaan zoals was afgesproken.
Verbeterpunten of tips ?
Ze zijn erg klantvriendelijk en begripvol.