Particuliere opdrachtgever.

Een goed georganiseerd bedrijf waar afspraak, afspraak is!

Verbeterpunten of tips ?

Al deze genoemde punten hebben wij als zeer positief ervaren.

jjjfleury@qucknet. Nl

Vriendelijk geholpen .

H.C. van der Valk

Vriendelijke en correcte benadering, duidelijke afspraken en een offerte.

Verbeterpunten of tips ?

Alle afspraken zijn goed en correct nagekomen en uitgevoerd, vriendelijke en kundig medewerkers met kennis van zaken.
Zijn betrokken bij hen werk en denken mee met de cliënt voor mijn een...
Zijn betrokken bij hen werk en denken mee met de cliënt voor mijn een aanrader |||

Mirjam

Monuta Uitvaartbedrijf had dit bedrijf aanbevolen. Geen moment spijt van gehad. Alles is goed verlopen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Edith

Snel, zorgvuldig en goed. Woningontruiming regionaal denkt aan alles. De opzichter was ook zeer te spreken over de woning eruit zag.

Snelle communicatie

Erg goed. Duidelijke afspraken. We konden zeer snel een afspraak maken. Ze werken heel erg netjes en snel.
Goede communicatie mondeling en mail. Zeer tevreden!

Verbeterpunten of tips ?

wij zijn zeer tevreden over alles. Goede afspraken. Zeer klantvriendelijk. Goed advies over verkoop van eigendom.
Afspraken worden goed nagekomen.

Sjoerd Sydow

Snelle, efficiënte en vriendelijke benadering van het personeel. Schone oplevering van het ontruimingsobject. Prima bedrijf.

Verbeterpunten of tips ?

Een heel prettige ervaring met de woordvoerders zowel in woord als emailberichtgeving.

Men is de afspraken goed nagekomen, de woning zag er keurig uit.

Verbeterpunten of tips ?

Snel een eerste contact mogelijk en steeds correcte feed back

co de graaff

Zelf alleen telefonisch contact gehad: altijd prettig, vriendelijk, terzake kundig

Verbeterpunten of tips ?

werkzaamheden kennelijk goed verlopen: huisbaas ook tevreden.

Danny

Zeer adequaat geholpen door de mensen van woningontruiming regionaal. Ook voor een redelijke prijs. De makelaar was erg tevreden en ging gelijk de woning in de verkoop zetten. De tuin heb ik ook... Zeer adequaat geholpen door de mensen van woningontruiming regionaal. Ook voor een redelijke prijs. De makelaar was erg tevreden en ging gelijk de woning in de verkoop zetten. De tuin heb ik ook laten doen en die ziet er nu verkoop klaar uit.

Verbeterpunten of tips ?

Prijzen zijn transparant en er wordt snel gereageerd op vragen zowel telefonisch als per email