Ze hebben voor ons de ontruiming goed afgewikkeld.
Wat voor ons ook erg belangrijk was dat zij bereid waren de voor- en na inspectie uit te voeren.
De verhuurder had verder geen...
Ze hebben voor ons de ontruiming goed afgewikkeld.
De verhuurder had verder geen bemerkingen na de eindinspectie.

Zeer klantvriendelijk
Goede communicatie
Duidelijke offerte
Uitstekende afwerking

Rogier

Zeer plezierig. Direct in de communicatie. Realistisch. Oplossingsgericht

Verbeterpunten of tips ?

Afspraak is afspraak. Betrokken, sympathiek.

Cor van den Berg

Kwalitatief goed ontruimd; precies gedaan wat er afgesproken was; zelfs de toiletrol was weg -:), want daar zat geen stickertje 'blijft' op; prima schoon opgeleverd

Verbeterpunten of tips ?

snelle reactietijd, afspraak = afspraak, wel prijzig, maar dan is je huis ook leeg en schoon

Peter Wijnveldt

100% waargemaakt wat werd afgesproken

Verbeterpunten of tips ?

Professioneel, klantvriendelijk, oplossingsgericht, aanpakken mentaliteit
Respectvol

Erven mw. Hof-van Dijk

Waanzinnig goed!

Verbeterpunten of tips ?

Kwaliteit werkzaamheden, vriendelijkheid en deskundigheid medewerkers.
Prijs/kwaliteit verhouding gewoon goed

Gravenkamp

Ik heb voor het ontruimen van een etagewoning van een vriendin contact opgenomen met Desiree Gravekamp. Het contact en service was erg aangenaam. Desiree naam alle tijd voor ons en heeft alles goed... Ik heb voor het ontruimen van een etagewoning van een vriendin contact opgenomen met Desiree Gravekamp. Het contact en service was erg aangenaam. Desiree naam alle tijd voor ons en heeft alles goed en duidelijk uitgelegd. Het huis is professioneel en keurig volgens de afspraken afgeleverd.
Sterke punten zijn: Geduld, begrip, klantvriendelijk en meedenkend.

Klant vriendelijk

Namens de erfgenamen

We zijn zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen door Van den Honert Woningontruiming.
Alle rompslomp werd door hun overgenomen, zoals bijvoorbeeld de eindinspectie en oplevering van de woning met de woningbouwvereniging.

L de Gijsel

Mijn ervaring is prettig, serieus, netjes, secuur.
Dus kortom tevreden ?
Klantvriendelijk.

Geweldig kan je zeker goede zaken mee doen en de prijs verhouding is zeer goed

Geweldig houdt zich aan alle afspraken

Verbeterpunten of tips ?

zeer klantvriendelijk correct en wil zelfs een stapje verder gaan komen je geweldig tegemoet