Na het overlijden van mijn vader was het noodzakelijk om zijn huis te laten ontruimen. Vanaf het eerste oriënterende gesprek was er al een prettig gevoel om in zee te gaan met dit bedrijf. De... Na het overlijden van mijn vader was het noodzakelijk om zijn huis te laten ontruimen. Vanaf het eerste oriënterende gesprek was er al een prettig gevoel om in zee te gaan met dit bedrijf. De ontruiming is uiterst soepel en respectvol verlopen. Het team heeft keurig netjes gewerkt en was zeer behulpzaam en respectvol naar de familie. Ik kan niet anders zeggen dan dat het erg fijn was om onder dit soort emotionele omstandigheden zulke fijne mensen te hebben die dit voor ons hebben verzorgd.

Verbeterpunten of tips ?

Communicatie was erg goed. Website duidelijk. Zeer klantvriendelijk.

J. Bos-Jansen

Wat een fantastisch bedrijf! In alle opzichten een zeer positieve ervaring. Ontzorgt echt!

Verbeterpunten of tips ?

Uitstekende communicatie, steeds direct reacties op vragen. Maakt een zeer adequate, betrouwbare en professionele indruk. Werkelijk alles is mij uit handen genomen en uitstekend uitgevoerd.

mr de Ridder

Prettige communicatie, deskundig advies, oplossingsgericht is hoe woningontruiming regionaal aan de slag ging. Ik ben dan ook zeer tevreden. De woningcorporatie gaf ook nog een pluim.

Vriendelijk

De Wolf

Een goedkope concurrent had ons in de steek gelaten en woningontruiming regionaal heeft ons razendsnel uit de brand geholpen. Je krijgt een duidelijke offerte en afspraken worden nagekomen.... Een goedkope concurrent had ons in de steek gelaten en woningontruiming regionaal heeft ons razendsnel uit de brand geholpen. Je krijgt een duidelijke offerte en afspraken worden nagekomen. Personeel die het huis leeghalen zijn netjes en beleefd. De verhuurde was ook zeer tevreden.

Prettige communicatie!

Op korte termijn moest het ouderlijk huis ontruimd en gestript worden en drie grote coniferen omgezaagd en gehele tuin gesnoeid

Verbeterpunten of tips ?

Zeer snelle en correcte service. Heldere afspraken, goede terugkoppeling, snelle reacties op vragen.

Snel en goed geregeld

David & Erica IJzelendoorn

CVS komt afspraken na, is keurig op tijd en heeft prettig personeel in dienst. Weet waar het over gaat en is niet een "vreemde"> Prettig kennismakings gesprek gehad en tijdens dit gesprek al een... CVS komt afspraken na, is keurig op tijd en heeft prettig personeel in dienst. Weet waar het over gaat en is niet een "vreemde"> Prettig kennismakings gesprek gehad en tijdens dit gesprek al een offerte gekregen.
Kwaliteit kost nu eenmaal geld, maar het neemt zeer veel zorgen weg.

Vele jaren werken wij tot zeer grote tevredenheid met dit bedrijf.

Verbeterpunten of tips ?

Betrouwbaar, komen afspraken volledig na. Altijd vooraf goed overleg, deze worden dan ook 100% nagekomen. Vooraf altijd duidelijk over prijsafspraken.

Charles Schuite

Service was prima en ik ben steeds zeer goed geinformeerd over de stand van zaken.

Verbeterpunten of tips ?

Kreeg bij de offerte al een zeer positieve indruk van CVS. Die indruk is tijdens het hele ontruimingsproces gebleven.

i. de klerk

Alle afspraken keurig en stipt nagekomen