Zorgsaem

+++

Verbeterpunten of tips ?

Correct, accuraat, invoelend en zeer prettig

van Vliet

PRIMA ERVARING DESKUNDIG TER ZAKE EN WONING SPIK EN SPAN OPGELEVERD
WONINGONTRUIMING REGIONAAL BEDANKT

KLANTGERICHT EN GOEDE COMMUNICATIE

Leiden

Verbeterpunten of tips ?

prima organisatie waarbij duidelijke afspraken zijn te maken. Met een goede uitvoering

mr. H. de Vries

Woningontruiming Regionaal heeft zeer goed werk geleverd. Niets dan lof. Volgende keer weer. Verhuurder was ook tevreden.

Verbeterpunten of tips ?

Communicatie ook zeer snel en duidelijk.

J. van Dam

Mijn ervaringen zijn zeer positief. De medewerkers treden zeer correct en vakkundig op. De ontruiming was gereed op het geplande tijdstip zodat de inspectie door de huismeester nog kon plaats vinden

Verbeterpunten of tips ?

Samenwerking met kringloopwinkel liep soepel. De te ontruimen inboedel werd goed geselecteerd op wat bruikbaar was voor de kringloop of andere goede doelen; kleding en linnengoed voor het Leger des... Samenwerking met kringloopwinkel liep soepel. De te ontruimen inboedel werd goed geselecteerd op wat bruikbaar was voor de kringloop of andere goede doelen; kleding en linnengoed voor het Leger des Heils enz.

Mark

Uitstekend.

Verbeterpunten of tips ?

Communicatie is uitstekend. Keurige oplevering.

Prima geregeld van opname tot oplevering.

Verbeterpunten of tips ?

Duidelijke communicatie in planning en werkzaamheden.

Judith Haak

Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf. Zowel het ontruimen als de afspraken die tussendoor gemaakt zijn. Heel heldere communicatie en de ontruiming is zeer goed uitgevoerd. Niets dan lof.

Verbeterpunten of tips ?

Eigenlijk zijn wij over alles zeer tevreden. Heel goede klantvriendelijkheid en goede uitvoering van het gevraagde.

Dit is de tweede keer dat ik Woningontruiming Gravekamp inschakel en beide keren was ik zeer tevreden.

Verbeterpunten of tips ?

Het snelle reageren op telefoontjes en vragen alsmede de keurige staat van oplevering zorgen ervoor dat ik Gravekamp bij iedereen kan aanbevelen.

Zeer tevreden

Zeer tevreden