Goede ervaring, snel reageren, prettige communicatie, flexibele opstelling.

begripvol en respectvol.

Frans Verhoeven

Zeer goed geholpen door Woningontruiming Regionaal. Snel en deskundig. Ik zag het ontruimen en verhuizen van de ouderlijke woning niet meer zitten. Hele opluchting dat ik dit heb kunnen... Zeer goed geholpen door Woningontruiming Regionaal. Snel en deskundig. Ik zag het ontruimen en verhuizen van de ouderlijke woning niet meer zitten. Hele opluchting dat ik dit heb kunnen uitbesteden.

Snel duidelijke communicatie. Aardige mensen

We zijn positief over stipte en correcte wijze waarop gemaakte afspraken zijn uitgevoerd. Je hebt er na gemaakte afspraken 'geen omkijken meer naar'.

Zie boven

Mark Bewindvoerder

Woningontruiming Regionaal: Super tevreden!
Woningontruiming Regionaal: Super tevreden!
Vanuit mijn functie heb ik met verschillende ontruimers samengewerkt. Woningontruiming Regionaal heeft mijn absolute voorkeur. Betrouwbaar , degelijk en afspraak is afspraak. Andere woningontruimers komen of afspraken niet na of leveren half werk.

Verbeterpunten of tips ?

Communicatie is snel en duidelijk

Prettig en vriendelijk personeel dat de kamer snel heeft ontruimd,de vloerbedekking heeft verwijderden de kamer bezemschoon opgeleverd. Ook het personeel aan de telefoon was beleefd en professioneel.

Ontzorgend voor nabestaanden

Uitstekend

Verbeterpunten of tips ?

Duidelijke offerte. Zeer correcte Afwikkeling. Goede communicatie.

Heldere afspraken. Doen wat is afgesproken. Buitengewoon prettig om mee samen te werken

M.C. van Eembergen

Fijne intake met persoonlijke aandacht en goed advies. Ondanks drukte ontruiming op korte termijn. Nette oplevering tegen een redelijke prijs.

Regelfee

Prima. Betrouwbaar, zorgvuldig.