A Duijsens

Regionaal Woningontruiming was vanaf het eerste contact erg plezierig en to the point. Verhuizing en ontruiming professioneel verlopen. Verhuurder zeer tevreden.

Communicatie zeer plezierig

Mevr Tijhuis

Woningontruiming Regionaal heeft ons zeer goed geholpen. Het was voor ons een emotionele zware klus. Carry en haar medewerkers hebben het met respect gedaan. Dank daarvoor!

Keurige communicatie

Gravekamp heeft prima de opdracht volbracht.

Verbeterpunten of tips ?

Gravekamp was zeer klantvriendelijk en we hadden een goede communicatie

P.J. Bakker

Via internet bij CVS terecht gekomen. Geen moment spijt van gehad. Alles was uitstekend geregeld. Een hele dikke voldoende met een pluim!

Verbeterpunten of tips ?

via een vrijblijvende offerte waarvan alle werkzaamheden netjes op papier werd gezet en nagekomen. Afspraken werden keurig nagekomen. Bezemschoon opleveren werd ook bezemschoon uitgevoerd. Afspraken... via een vrijblijvende offerte waarvan alle werkzaamheden netjes op papier werd gezet en nagekomen. Afspraken werden keurig nagekomen. Bezemschoon opleveren werd ook bezemschoon uitgevoerd. Afspraken met de woningbouw vereniging werden keurig nagekomen en uitgevoerd. Een dikke pluim hiervoor.

De woningontruiming was volgens wens uitgevoerd.

G. Koch

Goede communicatie. Afspraken worden goed uitgevoerd. Prima resultaten.

Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Alles was top geregeld.

Verbeterpunten of tips ?

Goede en prettige communicatie, afspraken worden nagekomen. Het was een zorg minder, het appartement van moeder werd keurig ontruimd en op verzoek werden diverse meubels en spullen vervoerd naar het... Goede en prettige communicatie, afspraken worden nagekomen. Het was een zorg minder, het appartement van moeder werd keurig ontruimd en op verzoek werden diverse meubels en spullen vervoerd naar het nieuwe adres.

F. Egging

Alle gesprekken en mails zijn voortreffelijk gelopen. Alles volgens afspraak en veel hulp.

Verbeterpunten of tips ?

Het meedenken in lastige omstandigheden.

Plattel

(Bewerkt)

Empathisch. Keurig geregeld.

Oha positief. Wel duidelijker zijn over aantal ontruimers a 55 euro pp bij eenvoudige ontruiming met bruikbare meubels

Zie boven