Caroline

Geweldige service. Alles kan in goed overleg geregeld worden. Zelfs de tuin werd verkoop klaar gemaakt. Makelaar zeer tevreden . Koopwoning in Rijswijk ontruimd door CVS.

Verbeterpunten of tips ?

Communicatie is snel en to the point.

Goed geregeld, snel en efficient

Mike V.

CVS Vriendelijk en hardwerkend personeel Offerte is transparant en afspraak is afspraak ! Vragen worden snel beantwoord Verhuurder woning gaf een groot compliment Er is een last van onze... CVS Vriendelijk en hardwerkend personeel Offerte is transparant en afspraak is afspraak ! Vragen worden snel beantwoord Verhuurder woning gaf een groot compliment Er is een last van onze schouders gevallen

Verbeterpunten of tips ?

Snelheid en gedegen aanpak!

Klant

CVS heeft in opdracht de woning van onze overleden moeder leeggehaald

Verbeterpunten of tips ?

Alle spullen van waarde zijn in overleg naar een veilinghuis gebracht en alle spullen van nut zijn naar de kringloop gebracht, zodat die een nieuw leven kregen. Er werd goed gecommuniceerd/overlegd... Alle spullen van waarde zijn in overleg naar een veilinghuis gebracht en alle spullen van nut zijn naar de kringloop gebracht, zodat die een nieuw leven kregen. Er werd goed gecommuniceerd/overlegd voor en tijdens de ontruiming en er werd goed meegedacht over dingen die wellicht behouden moesten blijven. Geen sjacheraars die met een verborgen agenda zich zelf de krenten uit de pap toe-eigenen, maar professionele ontruimers die meedenken en weten wat ze moeten doen

Marc executeur

De aanleiding voor de huisontruiming was pijnlijk maar door klantvriendelijkheid en professionele aanpak werd de pijn dragelijker Dank hiervoor

Sterke communicatie !

Nel van Huit

Werkelijk helemaal tot onze tevredenheid uitgevoerd. Ook woningbouevereniging was helemaal tevreden. Men mag altijd bij ons informeren en kunnen alleen maar positief reageren. Hebben geen extra... Werkelijk helemaal tot onze tevredenheid uitgevoerd. Ook woningbouevereniging was helemaal tevreden. Men mag altijd bij ons informeren en kunnen alleen maar positief reageren. Hebben geen extra kosten meer moeten betalen bij de verhuurder.

Verbeterpunten of tips ?

Prettig om mee te werken, zij hebben ons goed ondersteunt in een moeilijke tijd

Fam. Boekestein

Prettig contact en goede prestaties

Verbeterpunten of tips ?

Heeft goede contacten met de woningbouwvereniging waardoor voor- en eindinspectie geheel door hen werd verzorgd!

Uw bedrijf was voor ons een uitkomst. Het personeel waar we me te maken hadden, was vriendelijk en professioneel. Dat een korting werd gegeven toen het parket er toch niet uit hoefde, stellen wij op... Uw bedrijf was voor ons een uitkomst. Het personeel waar we me te maken hadden, was vriendelijk en professioneel. Dat een korting werd gegeven toen het parket er toch niet uit hoefde, stellen wij op hoge prijs. Wat ons betreft: 5 sterren. Met vriendelijke groet, Sonja Ziel

G. Kolstein, Amsterdam

Mijn ervaring met Woningontruiming Gravekamp zijn erg goed!

Verbeterpunten of tips ?

Perfekt, klantvriendelijk, duidelijke offerte; Er werd meegedacht met alles. Erg vriendelijk!

helga

Betreft Gravekamp.
heel prettig contact met Desiree en presentatie goede aanpak, waardoor meteen vertrouwen.
dat bleek helemaal terecht: het gebeurde op de afgesproken tijd en zag er...
Betreft Gravekamp.
dat bleek helemaal terecht: het gebeurde op de afgesproken tijd en zag er goed uit; woningbouwvereniging Ymere was helemaal tevreden, zonder al te veel te checken; het feit dat Gravekamp door ons was ingeschakeld en Desiree ook aanwezig was bij de oplevering was blijkbaar al voldoende.

Verbeterpunten of tips ?

zie boven; heel klantvriendelijk en professioneel.