Edwin, Eindhoven

Men werkt hard, ontzorgt en levert hele goede kwaliteit. Zeer tevreden over wat ze gedaan hebben.

Verbeterpunten of tips ?

G.W. bos namens de familie van der Putten

Alles netjes opgelost, geen zorgen over de ontruiming en overdracht wat wij als zeer prettig hebben ervaren

klantvriendelijk ,goede communicatie en meedenkend

Betreft regio Delta.
Betreft regio Delta.
Vanaf het allereerste contact was duidelijk dat we met Delta raak hadden geschoten. Zeer plezierig in de omgang, attent, meedenkend en met veel begrip voor de klant. Geen gladde commerciële aangelegenheid, maar gevoel samen een klus te klaren. Ook de ontruiming zelf is naar volle tevredenheid verlopen ondanks dat er best een paar lastige omstandigheden waren. Tot en met de nazorg en financiële afwikkeling gewoon prima.

zie hierboven.

Anita

Woningontruiming in Rotterdam: Professionele aanpak van begin tot eind. Duidelijke offerte, personeel beleefd. Communicatie is keurig. Woningbouwvereniging was lovend bij de oplevering. Aanrader.

Verbeterpunten of tips ?

Geweldig! Ik raad het iedereen aan.

W. van der Heide

Ontruiming in Den-Haag, CVS was het eerste bedrijf waar wij contact meezochten en de snelheid van bezoek, maken offerte en plannen afspraak was zeer goed

Verbeterpunten of tips ?

Zie boven en alle afspraken zijn correct nagekomen. De verhuurder was ook zeer tevreden over de ontruiming.

Karin Klaver

Zeer prettige ervaring met Woningontruiming Regionaal!

Verbeterpunten of tips ?

Van begin tot eind is het contact met en de woningontruiming door Regionaal vriendelijk, netjes en professioneel verlopen. Wij zijn er zeer tevreden over.

Thérèse Lohman

Ik heb uw medewerking als zeer efficiënt en betrouwbaar ervaren.

Verbeterpunten of tips ?

Wat mij in deze verdrietige periode heel erg goed heeft gedaan is de medemenselijkheid, het empathisch vermogen van mevrouw Gravekamp. Naast de puur zakelijke kant is het fijn om deze empathie te... Wat mij in deze verdrietige periode heel erg goed heeft gedaan is de medemenselijkheid, het empathisch vermogen van mevrouw Gravekamp. Naast de puur zakelijke kant is het fijn om deze empathie te ervaren.

Al een paar keer gebruik gemaakt van Regionaal Woningontruiming en het is iedere keer weer goed afgehandeld.

Verbeterpunten of tips ?

Klantvriendelijk, duidelijke communicatie, snelle offerte en uiteindelijk wordt de woning netjes ontruimd achtergelaten.

Wij zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening. De ontruiming is met zorg en respect gedaan.

Verbeterpunten of tips ?

Klantvriendelijkheid en de prettige, duidelijke persoonlijke communicatie met Lea is een compliment waard. Wij zijn erg tevreden hoe één en ander is afgehandeld. Dank nogmaals daarvoor!!

S.M.J. Smit

Goed bedrijf. Vriendelijke mensen. Wij hebben vooral gesproken met Anita die voor ons alles netjes heeft afgehandeld. Prima communicatie.

Verbeterpunten of tips ?

Wij hebben de gehele opdracht als heel prettig ervaren. Alles is in goed overleg heel netjes afgehandeld zodat wij als nabestaande een zorg minder hadden in een toch voor ons al moeilijke tijd... Wij hebben de gehele opdracht als heel prettig ervaren. Alles is in goed overleg heel netjes afgehandeld zodat wij als nabestaande een zorg minder hadden in een toch voor ons al moeilijke tijd waarvoor onze dank.