Dymph

Carry van Swieten is een rots in de branding. Door haar ruime ervarenheid is alles op rolletjes verlopen. Het nederlandse personeel is netjes en werken als paarden. Als zich weer een zich een... Carry van Swieten is een rots in de branding. Door haar ruime ervarenheid is alles op rolletjes verlopen. Het nederlandse personeel is netjes en werken als paarden. Als zich weer een zich een woningontruiming voordoet dat schakel ik CVS meteen in. Waarschuwing: let op met die bedrijven die het GRATIS willen doen dat zijn oplichters, er is namelijk helemaal niks gratis.

Verbeterpunten of tips ?

Duidelijke offerte, communicatie is super. E-mails worden snel beantwoord. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Rene Bos

Desiree Gravekamp / ontruiming Amsterdam

Verbeterpunten of tips ?

prima service, we zijn er erg blij mee

J. Spier

Vanaf het eerste contact met het bedrijf, was het verdere verloop met tal van actie punten, een waar genoegen!
Het was gewoon een feest!!!

Verbeterpunten of tips ?

Op alle fronten, niets dan lof!!!

Mevrouw Carry van Swieten heeft ons uitstekend bijgestaan.

Groot empatisch vermogen.

Uitstekend

Uitstekend

Marian Jonker

Zeer goede ervaring met de woningopruiming na verhuizing . De woningbouwvereniging was zeer tevreden met het resultaat en wij uiteraard ook. Wij zijn heel erg ontzorgd.

Verbeterpunten of tips ?

Zeer duidelijke afspraken en communicatie. Zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen. Integer, deskundig, transparant, betrouwbaar.

Erik van Dorp

Mijn ervaring met het bedrijf C.V.S. is zeer positief.

Verbeterpunten of tips ?

Professioneel, neemt desgewenst alles uit handen. Wekt vertrouwen. Komt afspraken goed na.

E. De Weijze-van de Graaf

Nette adequate hulp gekregen vanuit CVS Leiderdorp. Contact leggen betekent gelijk actie op korte termijn. Veel overleg mogelijk.

Verbeterpunten of tips ?

Communicatie is duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Intake correct en netjes. Geen verborgen lettertjes gevonden.

B. van Beek

Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken, vanaf het eerste telefoontje tot en met de laatste email.

Verbeterpunten of tips ?

Bijzonder aardige en correcte medewerkster en goede communicatie tussen ons.

J.Th.C. van Amsterdam

Betreft regio Gravekamp. Vanaf eerste moment prima contact. Ook de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Verbeterpunten of tips ?

Meedenken en behulpzaam met oplossingen zoals in ons geval bijvoorbeeld het ophalen en brengen van de sleutels.